Stiri

Brose Bamberg își adjudecă trofeul Cupei Germaniei în dauna lui Alba Berlin

Valentin Todea

Valentin Todea
17.02.2019

Brose Bamberg este câștigătoarea ediției 2019 a Cupei Germaniei, după ce a triumfat în finala cu Alba Berlin, scor 83-82. Jucătorul celor de la Brose, Nikos Zisis, a transformat o aruncare de la mare distanță cu 2.4 secunde rămase până la sfârșitul partidei, la scorul de 80-82.

Formația din Berlin nu a reușit să mai înscrie după time-out-ul cerut de antrenorul Aito Garcia Reneses și astfel pierde a doua finală de cupă la rând, după ce în sezonul trecut a cedat în fața celor de la Bayern Munchen.

Pentru Brose s-au remarcat Tyrese Rice cu 20 de puncte, 3 assisturi și 3 recuperări, Nikos Zisis cu 19 puncte, 8 pase decisive și 3 recuperări, alături de Elias Harris cu 15 puncte marcate, 4 recuperări și 2 pase decisive. De cealaltă parte, Rokas Giedraitis a avut 23 de puncte, 6 recuperări și 2 assisturi, Johannes Thiemann a adunat 17 puncte și 3 recuperări iar Landry Nnoko a înscris 13 puncte la care a adăugat 9 recuperări.

Cele două echipe s-au întâlnit în ultimul act al competiției, disputat în arena din Bamberg, după ce Brose a trecut în semifinale de echipa din Bonn, iar Alba de cea din Frankfurt.

*Foto: Facebook Brose Bamberg 
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!