Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brown și Ivanovic, principalii marcatori ai primului meci pentru bronz

Noémi Csiki

Noémi Csiki
01.06.2014

În prima partidă a finalei mici dintre BC Mureș și U Mobitelco, Denham Brown și Ivan Ivanovic au încris 21, respectiv 20 de puncte, fiind cei mai prolifici marcatori ai serii.

Denham Brown a marcat 8 din 11 (73%) aruncări de două puncte, 1 din 1 de trei și 2 din 2 de la linia de libere. Pe lângă cele 21 de puncte, canadianul a avut o recuperare, o pasă decisivă și o intercepție în cele 23 de minute jucate, în care nu a pierdut nicio posesie și a delectat publicul spectator cu mai multe execuții spectaculoase, de sus. În plus, Brown s-a apărat foarte eficient în fața lui Mihai Silvășan, care a făcut cel mai slab meci al lui în acest sezon.

Ivan Ivanovic a avut același număr de reușite din acțiune, dar mai multe ratări (8 din 13 încercări de două puncte și 1 din 7 de trei) și a transformat singura liberă pe care a executat-o. În schimb, în cele 33 de minute jucate, muntenegreanul a avut 7 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție, niciun turnover, și a terminat cu o eficiență egală cu Brown, de 21 de unități.

Cei doi jucători au fost pe locul doi dintre mureșeni în privința eficienței (după Mladenovic - 23), ambii peste media lor din sezonul curent. Cu ajutorul acestor contribuții, BC Mureș a câștigat cu 91-69 și conduce cu 1-0 în seria cu Cluj, care continuă miercuri, la Sala Horia Demian.

foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!