Stiri Cupa României Masculin

Bryson McKenzie: “Este minunat să fiu din nou în România”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.12.2012

CSŞ Giurgiu va întâlni campioana en-titre a României, CSU Ploieşti, într-un meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei României. Giurgiuvenii s-au calificat în această fază a competiţiei, terminând Seria I din optimile de finală pe prima poziţie. Echipa antrenată de Chris Terrell a câştigat toate cele trei partide din această serie din care au mai făcut parte echipele U Mobitelco Cluj-Napoca, CSM Bucureşti şi CS Dinamo Bucureşti.

Total Baschet a luat legătura cu Bryson McKenzie, noul pivot al celor de la CSŞ Giurgiu. Iată ce a declarat acesta la revenirea în România:

Este minunat să fiu din nou în România. Sunt entuziasmat şi mă bucur că am ajuns la Giurgiu. Am așteptări foarte mari de la acest sezon. Sper să îmi ajut echipa în orice mod şi să câştigăm multe meciuri. Sunt aici şi sper să îmi fac treaba pe deplin.

În următorul meci vom întâlni CSU Ploieşti, în Cupa României. Sper să câştigăm jocul la o diferenţă bună pentru a ne mări şansele de calificare în Cupă. 

Partida dintre CSŞ Giurgiu şi CSU Ploieşti se va desfăşura, la Sala Sporturilor din Giurgiu, vineri cu începere de la ora 20:00.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gogu :

    CSU Ploiesti
    Mai usor cu optimismul!Asteptam sfarsitul dublei,dupa aceea vorbim si facem planuri.

    cu 11 ani în urmă (28.12.2012) Raspunde
  • alin23 :

    csu ploiesti
    Asta daca nu se mai intrerupe curentu'.....;)

    cu 11 ani în urmă (28.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!