Stiri

Bugete considerabile pentru Olimpia Milano și Virtus Bologna

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.07.2019

milos teodosic virtus bologna

Olimpia Milano și Virtus Bologna au impresionat în această vară prin campania de achiziții pe care au desfășurat-o și pe care probabil nu au încheiat-o. Presa italiană a vehiculat deja sumele pe care cele două echipe se vor baza în sezonul 2019/2020, cel puțin duble față de sezonul precedent.

Olimpia Milano va avea un buget de 17 milioane de euro în stagiunea ce urmează, buget doar pentru plata salariilor către jucători și antrenori. Echipa din Milano l-a numit în funcția de antrenor pe Ettore Messina iar conducerea clubului pare pregătită să-i pună la dispoziție un lot de excepție. Sergio „Chaco” Rodriguez, Shelvin Mack, Michael Roll, Aaron White și Paul Biligha sunt jucătorii transferați în această vară.

Clubul milanez a avut de achitat deja o sumă importantă de bani, chiar dacă pregătirile pentru noul sezon nu au început. Olimpia Milano a plătit 2 milioane de euro pentru a putea rezilia contractele lui Mike James și James Nunnally.

Virtus Bologna va beneficia la rândul ei de un buget consistent. Câștigătoarea Basketball Champions League va avea la dispoziție 15 milioane de euro, dintre care 9 milioane doar pentru salarii. Bugetul echipei din Bologna este dublu față de cel din sezonul precedent. Virtus Bologna va evolua în EuroCup în sezonul 2019/2020 iar pe piața transferurilor a dat lovitura cu Milos Teodosic (foto). Jucătorul sârb va încasa 5 milioane de euro pentru următoarele trei sezoane.

*foto: eurosport

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Buna ziua
    Stiri pe larg cu bugetele echipelor din LNBM, cand veti da? Macar o analiză a primelor trei echipe ce ne vor reprezenta în cupele europene. Multumesc!

    cu 4 ani în urmă (31.07.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Haha
      Atunci când echipele vor fi transparente în privința asta...

      cu 4 ani în urmă (31.07.2019)
    Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Gyke
    Prea multe stiri de la altii. Uitate ce comentate sunt știrile care vizează echipe ca si Oradea Sibiu Cluj Craiova...

    cu 4 ani în urmă (31.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!