Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Burlacu, Guțoaia și Szijarto în tratative cu CSU Asesoft Ploiești pentru prelungirea contractelor

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.06.2014

CSU Asesoft Ploiești a anunțat prin intermediul site-ul oficial că a început deja negocierile cu Cătălin Burlacu, Levente Szijarto, Adrian Guţoaia şi Vlad Negoiţescu. Potrivit sursei citate mai sus, singurul care și-a arătat intenția de a continua la Asesoft este chiar veteranul și căpitanul formației, Cătălin Burlacu. Ceilalți jucători care au cucerit titlul de campioană cu Asesoft în sezonul 2013/14 nu au oferit un răspuns conducerii prahovene și au rămas la analizarea ofertelor.

La capitolul străini, CSU Asesoft Ploiești se gândește să continue colaborarea cu Bojan Popovic, Jonte Flowers, Alhaji Mohammed și Gerald Lee. Clubul prahovean poartă discuții avansate și acești jucători care și-au pus semnificativ amprenta asupra evoluțiilor echipei în partea a doua a campionatului. În afară de Alhaji Mohammed, ceilalți trei jucători străini au petrecut primul lor sezon în România.

Până în acest moment, clubul ploieștean nu a anunțat nici un transfer nou. Cel mai probabil, primele noutăți la Ploiești vor veni după ce negocierile cu jucătorii menționați mai sus se vor finaliza, fie favorabil, fie nu.

Vă reamintim faptul că CSU Asesoft Ploiești a primit un wild card din partea ULEB și va evolua și din sezonul 2014/15 în EuroCup, cea de-a doua competiție europeană intercluburi ca valoare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!