Stiri

Buzzer-beater-ul lui Khris Middleton scoate din criză Milwaukee Bucks (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
26.03.2015

Milwaukee Bucks, care în ciuda celor 6 înfrângeri consecutive se afla în continuare pe locul 6 în Conferința de Est, a primit luni seară vizita urmăritoarei sale în clasament, Miami Heat, care câștigase 7 din ultimele 10 întâlniri. Se părea că forma de moment a celor două echipe avea să se păstreze și după acest meci. Soarta acestei partide părea să fie pecetluită, când cu 6:33 rămase din partidă Miami Heat conducea cu scorul de 85-71. Însă gazdele au avut o tresărire de orgoliu și au recuperat senzațional în urma unui parțial de 14-2.

La scorul de 87-85 pentru Heat, Dwyane Wade a ajuns la nivelul liniei de fault, unde a împărțit liberele, iar cu 17 secunde rămase scorul arăta 88-85. Apoi extrema celor de la Bucks, Ersan Ilyasova, a fost faultat. Turcul a înscris prima dintre cele două libere, ducând scorul de 88-86. A doua liberă a fost ratată iar pe recuperare s-au luptat Michael Beasley (Heat) cu Jerryd Bayless (Bucks). În urma acestei faze arbitri au decis să repună mingea printr-un angajament unu la unu, care avea să fie câștigat de Bayless, mai scund decât adversarul său cu aproape 20 de cm. Guard-ul lui Bucks a pătruns, dar a pus mingea pe lângă coș. Zaza Pachulia, pivotul lui Bucks, a salvat mingea din out și a pasat-o către Khris Middleton, care cu sânge rece i-a executat pe cei de la Heat cu un buzzer-beater de 3 pct. A fost cea de-a aruncare câștigătoare pentru Middleton, după cea împotriva celor de la Phoenix Suns, din 16 decembrie 2014, scor final 96-94. 

Scor final 89-88 pentru Bucks care ies momentan din criză și cu un record de 35-36 reușesc să pună două meciuri și jumătate distanță între ei și urmăritorii de la Miami Heat (32-38). Niciuna dintre echipe nu este însă sigură de prezența în playoff, întrucât lupta pentru ultimele trei locuri de playoff se dă între șapte echipe. Pe lângă Heat și Bucks mai participă Boston Celtics (31-39), Charlotte Bobcats (30-39) Indiana Pacers (30-40) și Brooklyn Nets (29-40). 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate