Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Călin Voicu: „Au fost alte greșeli mult mai mari decât folosirea din partea mea a 5 jucătoare străine, care n-a fost intenționată”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.01.2018

CSBT Alexandria a pierdut cu 66-69 la Arad după ce a condus jumătate de oră. Avansul maxim a fost de 13 puncte în debutul sfertului trei, dar gazdele au egalat la ultima pauză. Teleormănencele au fost conduse la Arad de managerul Călin Voicu.

„Un meci pe care l-am controlat aproape trei sferturi și la o diferență, să zic eu, confortabilă, 8, 10, 12 puncte. Dar jucând sâmbătă, miercuri, sâmbătă, miercuri și cu o rotație foarte scurtă din partea noastră, avem doar 10 jucătoare, folosim cam 7,8, oboseala și-a spus cuvântul pe final și poate și dorința Aradului de a învinge mai mult”, ne-a declarat după meci Călin Voicu.

CSBT a avut un meci strâns la mijlocul săptămânii, în timp ce arădencele au stat.

„Da, a contat, practic au fost mai proaspete decât noi, cu o rotație mult mai mare, o rotație mai bună la oamenii mari sub panou și, pur și simplu, ei au jucat mai cu sabia la cap decât Alexandria”.

Călin Voicu a explicat și absența antrenorului Mădălin Piperea la meciul de la sala Victoria.

„A avut și ceva probleme de sănătate. Am discutat asta cu conducerea clubului. Într-adevăr, este la un turneu de U16, dar nu s-a simțit bine toată săptămâna. A avut un puseu de tensiune la meciul cu Timișoara și, vă dați seama, încărcătura încă unui meci, am luat decizia de a menaja puțin antrenorul”.

Teleormănencele au fost sancționate cu tehnic în minutul 38, după ce au scos românca de pe teren.

„Era o diferență de două puncte. Tehnicul a contat doar un punct. Nu știu dacă am primit coș pe atacul lor nou, dar nu asta e important. Au fost alte greșeli mult mai mari decât folosirea din partea mea a 5 jucătoare străine, care n-a fost intenționată. Pur și simplu sunt prima dată în acest sezon în situația de a conduce un meci și vă dați seama. De reproșat arbitrilor n-am decât jocul lăsat mult prea liber, în apărare, al Aradului. Au avut anumite momente. Dar ăsta e jocul, nu pot să reproșez libertatea care au avut-o ei în a se mișca în apărare față de libertatea care am avut-o noi”, a mai spus Călin Voicu.

CSBT Alexandria joacă miercuri, la Brașov, restanța din etapa a 12-a. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!