Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Căruţaşu: "Aveam neaparat nevoie de o victorie ca aceasta"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.12.2012

Chiar dacă a evoluat 12 minute, experienţa lui Virgil Căruţaşu a contribuit la victoria obţinută de CSM Bucureşti la Cluj-Napoca. Afectat de o problemă medicală la genunchi, Căruţaşu a fost păstrat de Hristu Şapera pentru finalul jocului pentru a face diferenţa. Aşa a şi fost, iar CSM s-a impus în prelungiri cu scorul de 92-87.

Total Baschet l-a intervievat pe Gilă, care a vorbit atât despre confruntarea cedată în faţa Energiei Rovinari, cât şi despre ce a făcut diferenţa miercuri seară.

Ai evoluat cam puţin în această seară. Există o problemă medicală?

Da, am o problemă la genunchi care am descoperit-o ieri, înainte de a pleca. Oricum, aţi văzut că băieţii s-au descurcat şi fără mine pentru că nu contează un om, oricâtă importanţă ar avea în respectiva echipă. Este normal să ne completăm, să avem un înlocuitor pentru fiecare.

Dar pe final ai revenit şi practic, din acel moment, CSM a început să câştige teren, puncte, şi, în cele din urmă, victoria ...

Dacă aşa s-a văzut, atunci sunt foarte fericit. De asemenea, mă bucur că am reuşit să revin pe teren şi să îmi ajut echipa să câştige. Aveam neaparat nevoie de o victorie ca aceasta, în deplasare, după înfrângerea cu Energia Rovinari, o echipă care ne-a pus probleme de la începutul meciului. Nu mi s-a întâmplat niciodată, în doi ani, să jucăm pe teren propriu şi să fim conduşi în permanenţă, aşa cum am fost cu Energia. În termeni baschetbalistici ne-au dat cu terenul în cap!

Ce a făcut diferenţa?

Eu cred că apărarea zonă. I-am încurcat foarte mult şi am reuşit să le anihilăm gurile lor de foc, chiar dacă Wright şi Silvăşan au înscris câteva coşuri de trei puncte. Per total am pregătit mult mai bine meciul şi meritam să câştigăm.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!