Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Baciu: „Dinamo a pus probleme unor echipe chiar din top. O să tratăm meciul foarte serios și o să îl câștigăm”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.11.2018

SCM Timișoara a reușit sâmbăta trecută primul succes în această ediție de campionat, 78-62 acasă cu Steaua București. Formația de pe Bega speră să lege succesele în fața bucureștenilor, primind în această sâmbătă vizita ultimei clasate, Dinamo Știința. Cătălin Baciu a prefațat duelul cu Dinamo în cadrul unei conferințe de presă, în care a vorbit și despre succesul în fața formației de la care a venit, Steaua.

„Este bine că am luat prima victorie. Când joci la o echipă și pleci la alta, tot timpul vrei să spui că ai mers la o echipă mai bună. Cred că în acel meci noi am dovedit chestia asta, că suntem echipa mai bună. A fost un început mai greu pentru noi, dar cred că această victorie este un început bun pentru un șir de victorii. Chiar vrem să câștigăm toate meciurile din această serie de acasă”, a declarat Cătălin Baciu.

Pivotul venit de la Steaua are medii de 3,6 puncte, 2 recuperări și 0,8 intercepții în 10:16 minute/meci pentru SCM Timișoara. Are o eficiență medie de +5 în cele cinci partide pe care le-a disputat până acum în alb-violet.

Partida cu Dinamo este a doua dintr-un șir de patru pe care alb-violeții le dispută pe propriul teren. Acest joc era programat inițial în capitală, dar alb-roșii au sala ocupată și au cerut să joace în deplasare.

„Meciul cu Dinamo o să fie un meci greu emoțional pentru noi, pentru că o să facem un șir de victorii dacă o să câștigăm meciul acesta. Știu că Dinamo a pus probleme unor echipe chiar din top, așa că o să tratăm meciul foarte serios și o să îl câștigăm.

Cred că avem mai multă experiență decât au ei la echipă. Cred că asta o să facă o diferență foarte mare. Au avut meciuri foarte bune împotriva unor echipe cum sunt Clujul și Sibiul. Nu cred că o să fie un meci ușor”, a adăugat pivotul timișorenilor.

Partida dintre CS SCM Timișoara și Dinamo Știința București se joacă sâmbătă, de la ora 18, la sala Constantin Jude.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!