Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Baciu: „Suntem hotărâți să punem capăt „streak-ului” lor de 10 victorii”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
30.03.2018

catalin baciu sibiu steaua

CSU Sibiu-CSM Steaua Eximbank este meciul care deschide etapa a II-a din Top 6 al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Se anunța a fi o partidă extrem de spectaculoasă între liderul Ligii Naționale și echipa aflată pe locul al treilea, care în ultimele două etape a învins două rivale (U-BT Cluj și CSM CSU Oradea) după ce a revenit de la o diferență mai mare de 10 puncte.

Pivotul Stelei, Cătălin Baciu, a vorbit pentru totalbaschet.ro de aceste lucruri și a spus că echipa sa se arată pregătită să înfrunte liderul:

„Au fost meciuri grele cu Oradea și Cluj, în care într-un moment eram în deficit de peste 10 puncte, dar cred ca am arătat caracter și am dovedit ca în momentele dificile putem sa revenim și sa terminam meciul învingători. Sibiul a fost întotdeauna o echipa de temut care joaca cu multa pasiune și dorința. Acestea fiind spus noi suntem pregătiți și hotărâți să punem capăt "streak-ului' lor de 10 victorii.”

Cea mai bună prestație în acest sezon pentru Baciu a fost chiar în victoria în fața Sibiului din 8 ianuarie, scor 78-68. Atunci pivotul român a strâns 18 puncte și 5 recuperări în 24 de minute jucate.

CSU Sibiu - CSM Steaua se joacă astăzi, 30 martie, de la ora 18:00, pe Digi Sport 4.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!