Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Baciu: “Vom fi motivați să le facem față și să îi învingem”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
09.12.2017

catalin baciu steaua

CSM Steaua Eximbank București va primi vizita lui U-BT Cluj-Napoca în etapa a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin, într-o reeditare a finalei de anul trecut, câștigată de Cluj cu 3-0.

Unul dintre cei puținii supraviețuitori ai acelei serii, pivotul Stelei Cătălin Baciu, a vorbit pentru Total Baschet despre duelul de sâmbătă cu U-BT.

„O sa fie un meci greu ținând cont ca echipa Clujului vine după niște victorii frumoase în Europa și au încredere, dar eu cred  ca noi vom fi destul de motivați sa le facem față și sa învingem pe terenul nostru. Față de sezonul precedent, cei de la Cluj s-au întărit cu jucători buni iar cel mai important, cred eu, cu jucători români buni. Și noi față de anul precedent suntem o echipă mai bună, cu jucători cu experiență.”

În acest sezon, Cătălin Baciu are 6,7 puncte și 3,4 recuperări pe meci, pentru un índice al eficienței de +9,4, în numai 13:08 minute jucate pe meci.

Partida de sâmbătă dintre CSM Steaua Eximbank și U-BT Cluj-Napoca se joacă de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de Digisport 2.

*foto: Cătălin Soare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!