Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu: „Vrem să băgăm sub noi două echipe și să terminăm pe locul patru”

Paul Olar

Paul Olar
09.02.2016

Calificată între primele șase echipe din Liga Națională, SCM U Craiova speră să continue în notă pozitivă. Doljenii dau piept cu U-Banca Transilvania, iar Cătălin Burlacu, căpitanul grupării, a prefațat duelul, spunând:

„Ne aflăm în fața unui meci important, în fața unei echipe puternice. Clujul își dorește să obțină chiar titlul național în acest an. Noi suntem, în linii mari, în obiectivul fixat la începutul sezonului. Nu sărbătorim nimic, nu ne îmbătăm cu apărece. Trebuie să arătăm că suntem într-o formă și mai bună. În 10 zile fvom fi în formulă comletă, vom avea o rotație cât mai bună. Vrem să băgăm sub noi două echipe și să terminăm pe locul patru. Acum începe o superligă, un nou campionat”, a spus Burlacu, conform site-ului sportuldoljean.ro.

*Foto - Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!