Mvp-ul etapei
Casian Andrei Draghici
Casian Andrei Draghici
Minute 31:44
Puncte 39
Pase decisive 5
Recuperari 7
Eficienta 39
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Cătălin Burlacu, antrenor la CSM Ploiești

Eduard Popa

Eduard Popa
15.09.2017

catalin burlacu antrenor csm ploiesti

CSM Ploiești are un nou director, pe fostul fotbalist al Petrolului Ploiești, Silviu Crângașu. Acesta a susținut că una dintre prioritățile sale va fi să readucă strălucirea secției de baschet, iar în acest sens l-a anumit antrenor fostul campion cu Asesoft Ploiești, Cătălin Burlacu, anunță ziarulprahova.ro.

„Vom rezolva şi ecuaţia echipei masculine de baschet seniori. Până în acest moment, vă pot spune că am semnat un contract valabil pentru sezonul viitor cu Cătălin Burlacu, cel care va ocupa şi postul de antrenor al formaţiei. De asemenea, suntem în discuţii avansate cu Levente Szijarto şi Dacian Vanc, dar şi cu alţi jucători ce vor completa lotul pentru noul sezon”, a declarat Silviu Crângaşu la conferința de presă în care și-a anunțat startul mandatului.

Baschetul reprezintă fără îndoială cel mai important punct de pe agenda noului manager al clubului. Crângașu a susținut că CSM Ploiești va avea o echipă de baschet masculin, dar și una feminin, ambele înscrise în Liga I.Concurența pentru CSM Ploiești în Liga I vine chiar din interiorul orașului. Concitadina CSU Ploieşti a făcut deja primii paşi către stabilirea unui lot format numai din jucători prahoveni, care va evolua în noul sezon al Ligii I.

Cătălin Burlacu a jucat la CSU Asesoft Ploiești între anii 2004-2006 și 2008-2015, timp în care a cucerit 9 titluri de campion (2004, 2005, 2006, 2009, 2010, 2012, 2013, 2014, 2015), 4 Cupe ale Romaniei (2004, 2005, 2006, 2009), si trofeul FIBA Europe Cup în 2005.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!