Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu, integralist în partida de la Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.10.2013

Cătălin Burlacu, veteranul celor de la CSU Asesoft Ploiești a petrecut 40 de minute pe parchet în partida din deplasare, contra celor de la BC Timișoara. În acest interval, Cătălin a fost foarte aproape de un double double, el terminând partida cu 13 puncte și 9 recuperări. Din puncte de vedere al procentajelor, Burlacu a stat foarte bine atât de la 3 puncte unde a avut 60% (3/5) și la 2 puncte, 67% (2/3).

Faptul că Burlacu a fost integralist în meciul cu BC Timișoara se explică destul de simplu. Cealaltă extremă de forță din tabăra celor de la CSU Asesoft, a fost lăsată în afara lotului. Este vorba despre Dragan Zekovic, sârbul ratând astfel prima partidă din acest sezon de LNBM. Vladimir Arnautovic practică un sistem de rotație în ceea ce privește jucătorii străini pe care îi are sub comandă. La meciul retur din Cupa României, Alhaji Mohammed a fost tras pe linie moartă. La Mediaș a urmat rândul lui Filip Adamovic ca la meciul cu Pitești, Chris Dunn să fie lăsat în afara lotului. De menționat este faptul că în EuroCup, Arnautovic nu va avea restricții în trecerea străinilor pe foaia de joc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!