Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Burlacu, la cea mai bună performanță stagională chiar în startul playoff-ului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.04.2014

CSU Asesoft Ploiești a deschis perfect seria de playoff din primul tur în fața celor de la Energia Rovinari, cu un succes clar pe propriul teren, 91-65. Căpitanul formației prahovene, Cătălin Burlacu a reușit în partida cu gorjenii cea mai bună performanța individuală a sa în sezonul actual.

Trimis pe parchet din prima secundă de Vladimir Arnautovic, fostul internațional român a încheiat partida cu 22 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Burlacu a fost în mână în partida cu formația care i-a învins în cupă, cu 5/6 de la 2 puncte și 3/5 atât de la 3 puncte cât și de la linia de fault. Extrema de forță a mai pus două capace și a pierdut o minge pentru un indice al eficienței de 26 de unități, cel mai ridicat al partidei.

Pentru Cătălin Burlacu acesta este cea mai bună prestația stagională în LNBM. Sportivul originar din Iași evoluează lam Asesoft de când formația ploieșteană a avut ascensiunea majoră și la 37 de ani speră să obțină un nou titlu.

foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!