Stiri Cupa României Masculin

Cătălin Petrișor: ”Cu ajutorul publicului ne putem califica”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
01.10.2014

SCMUniversitatea Craiova va întâlni Asesoft Ploiești în manșa a doua a optimilor de finală ale Cupei României la baschet masculin.

Partida din Bănie a fost prefațată în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și căpitanul echipei, Cătălin Petrișor. Tânărul baschetbalist al Craiovei crede în calificarea echipei sale.

”Sunt încrezător și sper să facem o supriză. Suntem conștienți de puterea Asesoftului, dar noi vom da totul pentru calificare. La Craiova va fi cu totul diferit de ce a fost în partida tur de la Ploiești. Cu ajutorul publicului vom face un meci bun și sunt convins că ne pot ajuta să ne calificăm”, a spus Petrișor.

Partida SCM Universitatea Craiova – Asesoft Ploiești va avea loc joi, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Craiova.

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!