Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Petrișor: ”Mediaș este echipa momentului în România”

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
21.04.2013

La finalul confruntării de la Mediaș, pierdută de craioveni 85-76, Cătălin Petrișor a explicat pentru TotalBaschet înfrângerea și eliminarea fomației sale.

A fost greu pentru noi, în primul rând nu am avut 3 titulari... 2 suspendați, un accidentat, Drăgușin, și bineînțeles, a fost mai greu, la ei a lipsit doar un jucător. Oricum, toată lumea știe că la Mediaș se câștigă foarte greu, cred că este echipa momentului în România.

Fundașul a declarat că nu se aștepta ca seria să se încheie fără ca echipa sa să obțină măcar o victorie. Acesta a vorbit și despre sezonul pe care SCM Craiova la încheiat, atât la nivel de echipă cât și personal.

Sincer, nu mă așteptam, mă așteptam să le luăm acasă cel puțin un meci, dar din păcate asta a fost. Trebuie să ne mulțumim cu locul 4 pe care l-am ocupat în sezonul regulat. A fost un an bun pentru noi la Craiova, ne-am îndeplinit obiectivul. Pentru mine a fost un sezon bun, chiar dacă nu am jucat chiar atât de mult, am avut în schimb liga de U23. Avem turneul final acum, sper să facem și acolo un rezultat bun, și sunt foarte mulțumit.

În meciul de sâmbătă, Petrișor a petrecut cele mai multe minute pe parchet. În 35 de minute, acesta a înscris 2 puncte, a recuperat de 2 ori și a pasat decisiv de 4 ori. 

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!