Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cătălin Tănase: „ICIM Arad a câștigat meritat această întâlnire. Noi mai avem foarte mult de lucru”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.10.2018

CSM Târgoviște a cedat cu 65-78 pe terenul celor de la FCC ICIM Arad în etapa secundă a LNBF. Antrenorul dâmbovițencelor, Cătălin Tănase, a recunoscut că gazdele au meritat victoria și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat. CSM are în acest an un lot cu câteva jucătoare foarte experimentate și câteva tinere de perspectivă, din loturile naționale de junioare.

„ICIM Arad a câștigat meritat această întâlnire. Noi mai avem foarte mult de lucru. Echipa s-a reunit foarte târziu, am avut și jucătoare la lotul de 3 la 3. Am stat prost și pe perioada de acumulare și lucrul ăsta se vede. De asemenea, noi avem un lot în care încercăm să îmbinăm experiența unor jucătoare foarte valoroase, dar care nu mai sunt la prima tinerețe, Larisa Toma 44 de ani, Ancuța Stoenescu 39, Monique Coker 36, cu tinerețea și dorința de afirmare a viitoarelor jucătoare de lot național, sper, Carla Popescu, Ștefania Cătinean, Laura Vaida, Alexandra Ghiță, jucătoare care au 17, 18 ani și care au tot viitorul în față. Sper să reușim să ne ridicăm la valoarea primei grupe valorice și sper să creștem de la meci la meci”, a declarat tehnicianul târgoviștean.

Duelul dintre FCC ICIM Arad și CSM Târgoviște a revenit în primul eșalon după mai mult de un an.

„Sigur, ambele echipe au tradiție, sunt echipe care au câștigat multiple titluri naționale și care au jucat finale. Sper ca și viitoarele partide, că vor mai fi în acest sezon cel puțin 3, să se ridice la valoarea așa-zisului derby”, a adăugat Cătălin Tănase.

Fosta campioană are în continuare probleme cu sancțiunea de transferuri din cauza datoriilor vechi, prost gestionate.

„Situația este aceeași de 5 ani de zile și din păcate trebuie să tragem moștenirea veche făcută de un management greșit ca să nu zic altfel. Este extraordinar că echipa nu a murit și, chiar dacă se chinuie de 5 ani de zile, găsește resurse să supraviețuiască și să facem față rigorii unui campionat național de senioare”, a concluzionat antrenorul dâmbovițencelor.

Pentru CSM Târgoviște urmează duelul de pe propriul teren cu CSM Satu Mare. Partida se va juca sâmbătă și va fi transmisă pe FRB TV. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!