Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Vlaicu e primul transfer realizat de BCM ”U” Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.07.2015

Cătălin Vlaicu, într-un duel cu Virgil Stănescu, pe vremea când evolua la CS Otopeni / Foto: Răzvan Păsărică

BCM ”U” Pitești a parafat primul transfer din această vară, după aducerea tehnicianului sârb Jovica Arsic. Este vorba de Cătălin Vlaicu, sportiv ce stagiunea trecută a cucerit medalia de bronz a competiției EuroChallenge, alături de formația Energia Târgu Jiu. Contractul a fost parafat în cursul zilei de azi și se întinde până la finele ediției următoare de campionat, sportivul având posibilitatea de a-și prelungi înțelegerea cu gruparea din Trivale.

În vârstă de 29 de ani, Vlaicu evoluează pe poziția de pivot și este un jucător cunoscut pe plan internațional datorită rezultatelor înregistrate la concursurile de 3x3. Originar din București, cel poreclit ”Sarma” mai are în palmares o cupă a României cucerită alături de Energia Târgu Jiu, în 2012, medalia de aur a Campionatului European 3x3 susținut anul trecut la București, dar și participări la Campionatul Mondial 3x3 din Grecia (2012), Moscoca (2014) precum și Jocurile Olimpice Europene de la Baku (2015).

În stagiunea precedentă Cătălin Vlaicu nu a bifat foarte multe minute. El a avut 12 prezențe în campionat cu medii de 2.4 puncte și 1.7 recuperări în 8.8 minute petrecute pe parchet. În EuroChallenge sportivul a fost trimis pe parchet de 8 ori, înregistrând medii de 3 puncte și o recuperare în 5.9 minute.

De-a lungul carierei Vlaicu a mai trecut pe la CS Otopeni, Rapid București, Steaua București, BC Mureș Târgu Mureș și CSȘ Giurgiu.

6 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Bun
    Bine ai venit!

    cu 8 ani în urmă (08.07.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești BasketballFan :

    Transfer bun
    Cu siguranta o sa ne ajute! Bine ai venit!

    cu 8 ani în urmă (09.07.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Mie imi placea de el de cand juca la Giurgiu! Pare inlocuitorul perfect pentru Orbeanu.

    cu 8 ani în urmă (09.07.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    Orbeanu
    Sper sa nu semene cu Orbeanu la realizari: un meci bun odata la 6 luni.
    Astept fosrte multe de la acest antrenor; dupa CV pare cel mai 'tare' din liga noastra

    cu 8 ani în urmă (09.07.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      Orbeanu
      Norocosilor,atat de des juca bine Orbeanu la voi?

      cu 8 ani în urmă (09.07.2015)
    • tzontzolino:

      orbeanu
      Orbeanu e un jucator ok, are totusi teama in el -ca roman in sezoanele trecute daca o faceai lata erai imediat pe tusa- acum se va schimba probabil dat fiind chestia cu obligatoriu pe teren! In plus, omul s-a insurat, a venit copilul - mai iti zboara gandul si la familie... Noi ne si uitam prea mult la statistica..Orbeanu nu era genul de om pentru statistica!

      cu 8 ani în urmă (09.07.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!