Stiri Acvile

CE U18 - Nandor Kuti și Rareș Uță, artizanii victoriei României contra Slovaciei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.07.2015

România a obținut a doua victorie consecutivă la Campionatul European U18 Divizia B din Austria. Reprezentativa tricoloră a dispus cu scorul de 73-66 în fața Slovaciei, în cea de a doua partidă jucată în cadrul Grupei C.

Nandor Kuti a fost principalul remarcat al echipei conduse de Goran Vrkic, Mihai Popa și Bogdan Lavric. Sportivul legitimat la U BT Cluj-Napoca a fost integralist în fața Slovaciei și a terminat partida cu 18 puncte, 9 recuperări, 5 pase decisive, 6 intercepții, 2 capapce și 3 mingi pierdute. Punctele lui Kuti au venit în urma a 5/8 (62.5%) de la 2 puncte, 2/5 de la 3 puncte (40%) și 2/2 de la linia de libere (100%). Nandor Kuti a adunat un indice al eficienței de 31 de unități.

Rareș Uță l-a acompaniat perfect la Nandor Kuti. Pivotul de la Unicaja Malaga a terminat partida cu 15 puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă, 3 intercepții, un capac și 3 mingi pierdute în 30 de minute petrecute pe parchet. Uță a marcat 7/12 (58.3%) de la 2 puncte în timp ce de la linia de fault a întâmpinat anumite probleme reușind doar o aruncare din 6 încercări.

În următoarea partidă, România va întâlni Portugalia, sâmbătă (25.07) începând cu ora 21:15.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!