Stiri Acvile

CE U18F - Kincso Kelemen: “Putem mai mult”

Marius Petri

Marius Petri
24.07.2014

România a pierdut meciul cu Bosnia de la Campionatul European Under18 de Baschet Feminin, divizia B, cu scorul de 73-52 și va fi nevoită să joace pentru locurile 12-14 în a doua divizie valorică a Europei. Căpitanul reprezentativei antrenate de Florin Covaciu, Kincso Kelemen, a oferit declarații la sfârșitul partidei disputate astăzi în sala “Constantin Jude” din Timișoara, spunând:

“Tabela nu arată diferența dintre cele două echipe. Nu pot spune că nu am luptat, echipa chiar și-a dorit victoria. Aruncările nu au intrat… îmi pare rău ca nu am reușit să câștigăm.

Cred că diferența a fost făcută de procentajul lor mai bun la aruncări și de faptul că apărarea noastră nu a prea funcționat în primele 2 sferturi. Nu sunt de părere că aceasta e valoarea României, putem mai mult.”

În ceea ce privește deciziile uneori discutabile ale arbitrilor, jucătoarea originară din Sfântu Gheorghe a comentat:

“Nu pot să pun înfrângerea pe seama arbitrilor. Noi ne apărăm agresiv și am făcut faulturi, însă nu cred că atât de multe pe cât s-a fluierat.”

Sportiva de 1.74m este de părere că cea mai mare greșeală a României a fost înfrângerea cu Muntenegru din prima fază a competiției și nu crede că oboseala a fost un factor determinant în parcursul slab de la acest European:

“Cred că cel mai mult am greșit în prima grupă, când nu am reușit să învingem Muntenegru și asta ne-a influențat foarte mult parcursul.

În ceea ce privește pregătirea fizică, depinde de fiecare fată în parte. Suntem în cantonament de aproape două luni și oboseala s-a acumulat, însă nu cred că aceasta a fost cea mai mare problemă.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!