Stiri Acvile

CE U18M - România suferă un nou eșec usturător, de această dată în fața Ungariei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.07.2014

75-53

 

În ultimul meci care s-a disputat în Grupa B de la Campionatul European Divizia B de la Sofia, România a pierdut clar și în fața Ungariei. După acest succes echipa din țara vecină a încheiat pe primul loc în grupă în timp ce România a fost lanterna roșie.

Echipa României a contat în această partidă doar în primele 4 minute ale meciului. Apoi formația maghiară a accelerat și după primele 10 minute își crease un avantaj foarte important, de 15 puncte, scor 23-8. Nici în sfertul secund echipa noastră nu a putut marca mai mult de 10 de puncte ale actului. Astfel diferența la pauza meciului era una enormă de 22 de puncte. Băieții lui Răzvan Cenean nu au putut emite în secvența a doua meciului nici un fel pretenție pentru a reveni. Cu un singur jucător care a trecut de borna celor 10 puncte marcate, prin Emanuel Cate, România a trebuit să se recunoască din nou învinsă clar, acum în fața Ungariei cu scorul 75-53.

Emanuel Cate este singurul jucător al reprezentativei noastre care s-a remarcat. Pivotul de la Real Madrid a încheiat partida cu 16 puncte, 12 recuperări și o pasă decisivă.

De la maghiari, Martin Bago și Patrik Hodi au încheiat cu câte 12 puncte marcate iar Matyas Szabo a izbutit să adauge și el 10 puncte.

Bilanțul României în Grupa B este de o victorie și trei înfrângeri. După acest parcurs România se a terminat pe poziția a 5-a în grupă și va continua turneul luptându-se pentru locurile 17-22.

foto: frbaschet.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Castigul
    Vine desigur din exterior,adica Real Madrid ne va oferi(daca si tanarul va dori sa-si reprezinte tara de bastina)un jucator de echipa nationala cu fata de baschet la nivel inalt.In interior e doar tacere si durere...

    cu 9 ani în urmă (28.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea grizzly :

    vorbim de antrenori
    Asta este valoarea antrenorilor de juniori din Romania si lipsa de reactie, de organizare si de vointa ( a se citi incapacitate de viziune si impunere a unor reguli) a Federatiei Romane de Baschet. Singura sansa a unor jucatori ce incep baschetul in Romania este sa-l continue de la vardte fragede in alte tari.

    cu 9 ani în urmă (28.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!