Stiri Acvile

CE U18M - Situația finală în grupa României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.07.2014

Meciul care a închis Grupa B de la Campionatul U18 de la Sofia a avut loc între România și Ungaria, partida care s-a terminat cu scorul 75-53 în favoarea maghiarilor. În urma acestei partidei s-a definitivat clasamentul în Grupa B. Din păcate echipe noastră a terminat pe ultima poziție cu un record de o victorie și trei înfrângeri.

Clasamentul final al Grupei B:

1.

Hungary

4

3/1

251/234

7

2.

Sweden

4

2/2

237/217

6

3.

Luxembourg

4

2/2

241/230

6

4.

Netherlands

4

2/2

242/237

6

5.

Romania

4

1/3

241/294

5

Ungaria și Suedia vor continua turneul în lupta pentru locurile 1-8.

Luxemburg și Olanda se vor lupta pentru un loc între 9-16.

Echipa națională a României va mai juca două partide la Sofia și se va termina între locurile 17-22.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    17-22?
    Oare ce a condus la acest esec la CE U18? Pana acum generatia 1996 era considerata o generatie de la care se astepta promovarea in div A , dar 2 antrenori au reusit sa faca o selectie ,, pe spranceana " si din echipa au lipsit Ciotlaus , Neagu si Szekely. Chiar cu acesti sportivi in echipa cei 2 antrenori isi puneau amprenta asupra jocurilor si nu cred ca am fi fost pe locul I in grupa.Stam si ne gandim , daca liderii de generatii au antrenori asa de slab pregatiti la echipele de la club , antrenorii de la lot au ,, un cui" impotriva lor, noi de ce ne mai facem sperante? Pacat , ar trebui sa ne explice d-nii Cenean si Trif de ce echipa a fost preponderent formata din sportivi 1997?

    cu 9 ani în urmă (28.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe HDU :

    selectia
    Asa cum ne-am obisnuit de cativa ani in echipele nationale trebuie sa-si faca loc niste "nume" si apoi ceilalti jucatori . Se spune ca Neagu sau Szekely au probleme de comportament , da se poate pt. ca sunt copii , dar daca esti si antrenor nu numai selectioner reusesti sa faci o echipa si cu ei pentru ca valoare au !

    cu 9 ani în urmă (28.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    oare?
    Neagu si Szekely au probleme de comportament , Cotlaus nu ii mai este ,,la inima" lui Cenean de cand a plecat de la Cluj. Dar eu ,ca antrenor , trebuie sa stiu cum sa lucrez si cu astfel de copii , asta numai daca am o pregatire psiho-pedagogica solida. Daca nu , ii elimin din start din lot ca sa nu am dureri de cap. Nu asa se face performanta si mai ales la lotul national! Apropo... multi antrenori sunt foarte vocali cand au meciuri (la juniori nu sunt asa de multi spectatori ca sa acopere limbajul de ,,balta" al unora)

    cu 9 ani în urmă (28.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe start :

    licentiati in esecuri
    dupa primul joc chiar am avut mari sperante ,dar antrenorii adversi au stiut sa citeasca ce desenam ,chiar daca desenam doar 3-4 trasee maxim cu finalizari in mare masura pe 2 jucatori de valoare certa,am facut faul extrem de mult ,intram in penalizare dupa max 5min pe fiecare sfert,in meciul cu olanda onea incepe dupa 8 min are 3 faule,tudor gheorghe iese cu 5,olanda are la libere 43 din care marcheaza aprox 65% noi avem in acel meci 20 de libere imensa diferenta,multe mingii pierdute,asta imi aduce aminte de un antrenor care este acum pe la un lot al ROMANIEI,dar nu cel de u18, care spunea ca trebuie sa invatam juniorii sa aibe un joc agresiv ,ca asta e jocul modern cu presing ,dar nici macar antrenorii nu stiu care este limita agresivitatii ca sa poata ajuta jucatorii sa caute echilibrul si stapanirea de sine ,am vazut o sumedenie de meciuri de juniori unde arbitrajul foarte slab si foarte usor influentabil dinspre banci unde se practica tzineri de maini trageri de tricou,am vazut un meci unde la o echipa ies cu 5 faule 5-6 jucatori e vorba de o echipa cu jucatori nominalizati pe aci ca ar fi trebuit sa fie in lot,,iar apoi aceelasi arbitru merge si arbitreaza pe la liga nationala unde fluiera orice atingere, concluzia verificati cine conduce pe fiba la faulturi si mingii pierdute cine este SEFUL ,acesti copii asta au jucat si incurajati sa joace aici in campionat si cand merg acolo se autoelimina singuri ,onea si t gheorghe erau acreditati de toti cunoscatorii ca cei mai buni aparatori uite ca daca le legi mainile la spate nu mai stiu sa se apere doar prin deplasare pe culoarele de patrundere ale adversarilor...,echipa naiva si fara creier mare pacat ca au valoare individuala,am o mare insomnie dupa cele vazute prin statistici,apropo sa nu va mire daca suedia pe care am batut-o se duce spre primele 4 ,succes tuturor si nu mai miniti sportul ca va loveste.........

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe altadata :

    in campionat
    In campionat dl Cenean si Trif sunt cei mai mari antrenori, isi permit sa isi dea cu parerea in absolut toate materiile ( arbitraj, organizare, strategii de antrenament) nimeni nu e ca ei. Poftiti domnilor si vedeti valoarea adevarata. Antrenori facuti peste noapte ( Fometescu e mai nou si pe banca nationalei, desi nu a facut nimic ca si antrenor, Trif nici macar nu isi ia licentele ), jucatori vedeta in campionat ( aere, comentarii la antrenori, la arbitri, la colegii mai slabi etc. ) care in afara nu arata nimic.... asta este baschetul juvenil in Romania. Federatia nu investeste in nimic ( antrenori, jucatori, arbitri ), nu cauta decat sa faca bani.....iar vara este surprinsa de rezultatele slabe.

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!