Stiri Acvile

CE U20 F: Naționala a terminat Europeanul divizia B pe locul 10

Eduard Popa

Eduard Popa
17.07.2017

romania u20f

Echipa națională U20 de baschet feminin a României a pierdut și ultimul meci în compania Ucrainei, scor 92-65. Astfel, fetele lui Dan Calancea au terminat Campionatul European de tineret Divizia B doar pe locul 10.

Fetele noastre au început partida foarte bine și aveau 7-0 după 3 minute. Dar de acolo totul a luat-o la vale pentru tinerele tricoloare. Ucrainencele au terminat primul sfert cu un parțial de 25-7 iar la pauză aveau să intre cu un avantaj de 18 puncte, scor 45-27. După sfertul echipa din țara vecină ne conducea deja cu 31 de puncte iar scorul final a indicat 92-65 pentru Ucraina.

Ana Ferariu a reușit un meci bun, cu 14 puncte, 8 pase decisive, 6 recuperări și 5 intercepții, Ioana Ghizilă a adăugat 14 puncte, 3 recuperări, Alina Podar a reușit 9 puncte și 8 pase decisive.

Astfel, reprezentativa României a Campionatul European U20 – Divizia B din Israel pe locul al zecelea din 12 participante, cu două victorii din șapte partide.

*foto: fiba.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    Insul(t)e
    Noroc cu echipele astea insulare, altfel nu aveam pe cine bate.

    cu 6 ani în urmă (17.07.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!