Stiri Vulturi

CE U20 M:România, victorie clară cu Malta

Eduard Popa

Eduard Popa
16.07.2017

romania u20m victorie

Naționala U20 de baschet masculine a României a reușit a doua victorie din tot atâtea partide în cadrul Grupei C al Europeanului U20 – divizia B, care se desfășoară în aceste zile la Oradea. Tricolorii mici au câștigat partida cu scorul de 84-65.

Tudor Costescu a început partida în formula Darwiche, Kuti, Nicolescu, Berceanu, Cațe. Tricolorii mici au debutat foarte bine și conduceau după 6 minute cu 19-7. A urmat însă o cădere inexplicabilă a românilor, care au permis pe final de sfert un run de 16-0 pentru maltezi, care au încheiat primul sfert cu 23 la 19. În al doilea sfert românii și-au revenit și au câștigat perioada cu 26-14 și au intrat la pauză cu 8 puncte avans (45-37). Și al treilea sfert a aparținut românilor care a fost câștigat cu 28-13, fapt care a consfințit victoria României. Scor final 84-65 și tricolorii obțin a doua victorie din tot atâtea partide.

Georges Darwiche a fost principalul marcator, cu 18 puncte și 4/7 de la 3 puncte. Emanuel Cațe a reușit un double-double cu 14 puncte și 10 recuperări, la care a adăugat 4 intercepții și 4 pase decisive.  Bogdan Popa și Bobe Nicolescu au înscris câte 11 puncte, iar Ionuț Berceanu 10. De partea cealaltă Jacob Formosa a adunat 23 de puncte iar Cassar 21 de puncte cu 10 recuperări.

În prima partidă de la Oradea, România a reușit vineri o victorie importantă în fața Georgiei, scor 63-51. De partea cealaltă Malta a pierdut al treilea meci din tot atâtea partide.

Pentru ai noștri urmează partida cu Macedonia de miercuri, de la ora 18:30. 

*foto: FRB/ Alina Ionescu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine :

    ....
    ...caderea nu este inexplicabila!! S a schimbat "garnitura"!! Astazi cred ca doar 6_ 7 jucatori au fost in forma, sa speram ca a fost un moment de relaxare. Si cum ziceam in alt comentariu, primull dintre fundasi care confirma....Darwiche....Cate a fost ca de obicei la datorie, ma bucura constanta in joc a lui Bobe(si apetitul de joc!!!), Popa a iesit la rampa...Kuti putin apatic( sper ca nu are pb. medicale), Tudi inca neincrezator. Asteptam cu sperante mari meciul cu Macedonia, care va fi decisiv! Bafta baieti!!

    cu 6 ani în urmă (16.07.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!