Stiri Acvile

CE U20F - România pierde în fața echipei gazdă și rămâne fără succes în patru partide

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.07.2017

Echipa feminină U20 a României rămâne victorie în cadrul Campionatul European Divizia B. Selecționata noastră a pierdut al 4-lea meci din cadrul turneului de Eilat chiar în fața echipei gazdă, cu scorul de 63-57.

România a făcut o primă repriză excelentă. După un prim sfert echilibrat, câștigat de Israel la limită 12-11, echipa noastră a preluat inițiativa și a reușit un parțial de 22-7 în următoarele 10 minute de joc. După pauză elevele lui Dan Calancea nu au reușit să mai mențină ritmul și au permis formației gazdă să marcheze cu 20 de puncte în plus și să-și adjudece astfel victoria.

Katy Armanu a fost cea mai eficientă jucătoare a țării noastre cu 14 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Ioana Ghizilă a totalizat 14 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, iar Ana Ferariu și-a trecut în cont 12 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive.

Lior Hadas Halevi a fost cea mai bună jucătoare a partidei cu cu 16 puncte și 9 recuperări.

România și Irlanda sunt codașele Grupei B cu 4 înfrângeri fiecare. Cele două formații se întâlnesc în ultima etapă din faza grupelor.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mj23ky :

    De la +18 la - infinit....
    Cam asa se caracterizeaza prestatia "domnului inginer"..pai mai pe scurt...de la +18 pentru fetele noastre cere timeout abia la -5....este chiar "inginer" la baschet... Exista totusi un alibi pentru prestatie lui...lipsa de atitudine si tupeu alor noastre..
    Dar cateva intrebari ar exista pentru "domnul inginer":
    1 - Unde au jucat domnisoarele Bot si Armanu pana acum de au atatea minute? ( punctele marcate de Armanu au fost pur intamplatoare, norocoase).
    2. Ce o recomanda pe sotia Biljanei Pesovic in postura de antrenor secund? Ce o recomanda??? Are vreo performanta ca antrenoare? Sau face facultatea de inginerie mecanica pe la Brasov??
    3. Nu s-a saturat toata lumea de domnul inginer? Cand nu mai are arbitrii, nu mai prinde "mister" locul 3 in campionatul nostru si asa foarte slab sau finala Cupei Romaniei... cum este "domnul inginer" fara 40-45 de libere pe meci?
    4. De ce se fac toate asa zisele scheme tactice(desene tehnice, pe intelesul domnului inginer) pe domnisoara Ana Ferariu??? Doar ca joaca pe un colegiu in Statele Unite? Poate sa joace singura, fara alte 4 coechipiere pe teren???
    Pacat ca toate aceste mesaje scrie pe aici de diversi iubitori ai baschetului, nu sunt citite de cine trebuie..

    cu 6 ani în urmă (12.07.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Cum măh? Păi Boț, poat' să mă amenințe tac-su la un cunoscut, e miezu' din dodoască! Anu' trecut a fost în lot înaintea unora ce luaseră de 7 ori titlul la categoria de vârstă "născute în 1998", anul ăsta s-a mirat filozofic! Chiar și ea a fost uimită că a ajuns acolo! Da' când e Svetlana unde trebe... Surorile Armanu însemnau ceva acum 2 ani, azi nu prea știu, unde joacă? Păi Enache, jucătoare cu minute în LNBF, nu merită, nu pupă po(u)ala popii!!!

      cu 6 ani în urmă (13.07.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Râs! Dacă se miscă puțin spre Făgăraș, Calancea poate intra în arealul respectivei necuvântătoare! Cum se poate ca echipa asta să fie ciuca bătăilor?

    cu 6 ani în urmă (13.07.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!