Stiri Vulturi

CE U20M - Cațe și Kuti, în echipa turneului

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.07.2017

Emanuel Cațe și Nandor Kuti au fost incluși în echipa ideală a Campionatului European U20 Divizia B, cei doi fiind decisivi în câștigarea trofeului de către România și implicit promovarea în primul eșalon european la această categorie de vârstă. Totodată, Cațe a fost desemnat și MVP-ul turneului organizat la Oradea. 

Naționala României de tineret și-a asigurat promovarea în Divizia A după ce a câștigat semifinala cu Rusia, 87-79 (OT), însă tricolorii mici nu s-au oprit aici și au câștigat și finala cu Croația, 80-67. Cațe a încheiat competiția cu medii de 15.7 puncte, 12.7 recuperări și 25.2 în dreptul eficienței, în timp ce Kuti a încheiat cu 9.7 puncte, 6.1 recuperări și 9.0 la eficiență. 

Ceilalți trei baschetbaliști incluși în echipa ideală a campionatului sunt Roko Badzim, de la finalista Croația, Akwasi Yeboah, de la câștigătoarea bronzului, Marea Britanie, respectiv belgianul Tim Lambrecht.

Astfel, la finele competiției organizate în perioada 14-23 iulie în Arena „Antonio Alexe” din Oradea, România, Croația și Marea Britanie au promovat în primul eșalon european. 

*Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!