Stiri Vulturi

CE U20M: România joacă astăzi în sferturi cu Portugalia

Eduard Popa

Eduard Popa
21.07.2017

romania u20m portugalia

Naționala de baschet U20M a României va înfrunta astăzi Portugalia, în sferturile de finală ale Eurobasket U20M, divizia B, de la Oradea.

Naţionala de tineret a României a terminat neînvinsă grupa C a Eurobasket U20, divizia B, după ce a trecut pe rând de Georgia (63-51), de Malta (84-65), Macedonia (68-63) și de Albania, scor 74-47.

Emanuel Caţe este cel mai bun marcator al echipei noastre, cu 12 puncte pe meci, la care a adăugat 14 recuperări, 3,7 pase decisive, 2,3 intercepţii şi 2 capace. El este urmat îndeaproape de „Bobe” Nicolescu”, cu 11,8 puncte şi 4 recuperări pe întâlnire, în timp ce Nandor Kuti și Georges Darwiche au reușit fiecare câte 9 puncte pe meci.

De partea cealaltă lusitanii au terminat pe locul doi în Grupa D. Singura înfrângere a portughezilor a avut loc în compania Croaţiei, scor 75-61. Diogo Brito este cel mai bun marcator al echipei, cu 17 puncte pe meci, la care a adăugat 6,6 recuperări şi 2,4 intercepţii.

Liderul din punct de vedere statistic al tricolorilor, Emanuel Cațe a anunțat că partida cu Portugalia reprezintă șansa băieților lui Tudor Costescu:

„Este cel mai important meci al generației noastre. Atât noi, jucătorii, cât și stafful tehnic pregătim meciul cu Portugalia cu toată seriozitatea”

 , a spus pentru totalbaschet tânărul international român.  

cate_romania_u20m

Duelul dintre România şi Portugalia va avea loc astăzi, 21 iulie, de la ora 18:30, la Sala Antonio Alexe din Oradea. Partida va putea fi urmărită online, pe pagina oficială de youtube a FIBA.

*foto: Fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!