Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSȘ Giurgiu poate încheia miercuri seria cu Dinamo București

Paul Olar

Paul Olar
07.05.2013

Play-Out

Meciul 3

Arena de baschet

0 Fișa meciului 2

Seria din manșa secundă de Play-Out dintre CSȘ Giurgiu și Dinamo București se mută miercuri în capitală, cu ocazia încleștării cu numărul trei. Confruntarea va avea loc la Arena de Baschet cu începere de la ora 17:00.

Deși se află în pragul desființării datorită gravelor probleme financiare, baschetbaliștii giurgiuveni au găsit motivația necesară pentru a răpune Dinamo, trupa lui Chris Terrell fiind la un succes distanță de a pune capăt unui sezon dificil din toate punctele de vedere.

Dispunând de prestații la înălțime din partea lui Perry Petty sau Iulian Corneanu, dunărenii s-au impus la scor în primul joc cu bucureștenii. Formația pregătită de Nicu Toader a fost mai motivată în ziua următoare, însă CSȘ-ul a a gestionat perfect  situația și a repurtat a doua victorie din serie.

Rămâne de văzut ce ne rezervă întâlnirea de miercuri în care Petty și compania pleacă din nou favoriți. Aceștia au un avantaj de 7-2 în duelurile cu "câinile", iar statisticile de joc le sunt de asemenea favorabile. Singurul capitol la care Dinamo are de câștigat este reprezentat de lungimea băncii de rezerve din prisma faptului că Nicu Toader poate trece pe foaia de joc 12 sportivi, spre deosebire de Chris Terrell.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!