Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo Știința București primește vizita celor de la BCM U FC Argeș Pitești

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
27.12.2018

gheorghedeloachEtapa a 12-a a Grupei Valorice A va debuta vineri, 28 decembrie, cu duelul dintre CS Dinamo Știința București și BCM U FC Argeș Pitești.

Elevii lui Florin Nini vin după o victorie extrem de importantă, pe teren propriu, contra celor de la CSA Steaua București, scor final 92-71.Pe lângă oprirea seriei  înfrângerilor, care ajunsese la 5, cele două puncte erau vitale pentru păstrarea șanselor pitestenilor de a accede în Top 6.

Cel mai eficient jucător al gazdelor a fost noul-venit, Zvenko Buljan. La prima apariție în fața propriilor suporteri, croatul a fost autorul a 17 puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive, pentru un indice de eficientă de 29.

De asemenea, CSA Steaua a performat în lipsa a doi dintre cei mai importanți jucători, Skylar Spencer și Nikola Malesevic.

De cealaltă parte, CS Dinamo Știința București rămâne singura echipa din Grupa Valorică A fără victorie în acest sezon.

Elevii lui Tudor Costescu vin după o înfrângere în deplasare, în fața celor de la U-BT Cluj Napoca, scor final 96-89. Deși oaspeții au fost aproape de o revenire în sfertul 4, jocul clujenilor a fost unul superior, din nou, în ultimele minute, culminând cu o nouă prestație decisivă a lui Kyndall Dykes.

Cel mai eficient jucător al dinamovistilor a fost Michael Deloach. Americanul a înscris 24 de puncte, la care a adăugat 3 recuperări și 4 pase decisive, totalizând pentru un indice de eficientă de 19.

În partida tur, piteștenii s-au impus, pe teren propriu, după o partida dominată în totalitate, cu scorul 98-73.

În acea partidă, cei mai eficienți jucători ai celor două echipe au fost:

BCM U FC Argeș Pitești:           Tony Bishop -21 de puncte // 10 recuperări // o pasă decisivă

CS Dinamo Știința București:    Zoran Vrkic- 20 de puncte // 2 recuperări // 4 pase decisive

Este de menționat că imediat după această victorie, piteștenii au trecut printr-o perioadă de scădere de formă, mai exact seria negativă a înfrângerilor, iar în acest moment nu dispun de Jonathan Person și Tony Bishop( cel mai bun jucător al partidei tur). Însă, aceștia se vor afla la a treia partidă disputată având în lot cei doi jucători noi, Jahii Carson și Zvenko Buljan.

De asemenea, conform surselor site-ului nostru, această partidă va reprezenta debutul lui Ousmane Barro în tricoul alb-roșu. Față de meciul tur, dinamoviștii nu vor beneficia de serviciile lui Modestas Kumpys și, posibil, Daniel Ioniță, însă vor juca Jakov Stojanovic și americanul Willie Kemp.

În sezonul anterior, cele două echipe s-au întâlnit de două ori, ambele dueluri incheiându-se cu victoria alb-violeților.

Duelul va avea loc la Sala Polivalentă Dinamo din București, începând cu orele 17:45, și va fi transmis în direct de Digi Sport 4.

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    @TB
    De câteva zile, aplicația de pe telefon nu îmi mai trimite notificări. Am verificat permisiunile și nu văd nimic în neregulă. Aveți idee ce poate fi?

    cu 5 ani în urmă (27.12.2018) Raspunde
  • Eduard Popa :

    @gyke
    Întreb să aflu ce se întâmplă. Mulțumim că ne-ai spus.

    cu 5 ani în urmă (27.12.2018)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Aceeasi problema
      Aceeasi problema o am si eu.nu mai primesc notificari.ideal ar fi gasita o solutie sa primesc doar cand castiga pitestiul sa nu mai ma enervez la infrangeri

      cu 5 ani în urmă (27.12.2018)
    • FC Argeș Pitești adu:

      :)
      Glumesc normal..oricum de acum doar o sa castigam

      cu 5 ani în urmă (27.12.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Rar o să primești :))

      cu 5 ani în urmă (27.12.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @EP
      Au reînceput notificările, apparently...

      cu 5 ani în urmă (28.12.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!