Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo București primește vizita celor de la SCM U Craiova

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
28.03.2018

 

CS Dinamo și SCM U Craiova se reîntâlnesc chiar în prima etapă a play-out-ului.

Gazdele vin după o înfrângere usturătoare pe teren propriu în fața celor de la CSU Sibiu. Oaspeții nu au dorit să lase loc de surprize și la pauză intrau cu un avantaj format din două cifre. După revenirea de la cabine, dinamoviștii au fost depășiți și mai categoric de adversari, iar partida s-a încheiat cu scorul de 113-50 în favoarea lui BC CSU Sibiu.

Andrei Ionescu a reușit 12 puncte și 9 recuperări. Bîrloveanu și Rădulescu au contribuit fiecare cu câte 10 puncte.

De partea cealaltă, SCM U Craiova vine după o victorie obținută în deplasarea de pe malul Dunării. Echipa condusă de Rami Hadar a început în forță partida din Sala Dunărea, cu un parțial de 8-0. Mikulic și Siriscevic aveau să-și țină echipa în față, 21-15 după 10 minute de joc. După jumătatea sfertului doi frâiele jocului au fost preluate din nou de oaspeți, care își asigurau un avantajul la intrarea la cabine, scor 50-42. Gugino, Threatt și Miller au mai „îndulcit” deficitul echipei gazde pe final de sfert trei, unul la finalul căruia însă tabela indica scorul de 78-58 pentru echipa vizitatore. În ultimul sfert Craiova și-a continuat marșul ofensiv, iar Phoenix a trebuit să se recunoască învinsă cu un categoric 102-82.

Ivan Siriscevic a fost din nou omul meciului pentru Craiova, cu 27 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive, iar Nemanja Aleksandrov a strâns 23 de puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă.

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 21 de ori, iar oltenii conduc cu 13-8.

Partida dintre cele două echipe are loc miercuri, 28 martie, în Sala Dinamo de la ora 17:00. Meciul va fi arbitrat de brigada formată din Dragoș Barbu, Andrei Bădila și Marius Epure  , iar comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Cutov Anton.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!