Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CS Phoenix Galați a efectuat a 4-lea transfer al verii

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
11.07.2015

Chiar dacă la masculin nu a efectuat nicio modificare, conducerea CS Phoenix Galați se mișcă foarte bine la feminin, pe piața transferurilor. În acest sfârșit de săptămână gruparea patronată de Florin Nini a mutat din nou pe piața transferurilor. Cel de al 4-lea nume ce va sosi la Galați, după antrenorul Rodrigues și sportivele Anca Șipoș și Hanna Demeter este Mădălina Geleriu, ultima oară la BCM Tymes Timișoara.

În vârstă de 20 de ani, sportiva ce măsoară 1.72 poate evolua pe pozițiile 1-2. Într-un interviu acordat site-ului nostru, Mădălina Geleriu afirmă că a primit o ofertă mult mai bună din partea clubului gălățean. 

„Am ales Phoenix pentru că mi s-a propus o ofertă mai bună din partea clubului gălățean. Am gânduri bune, sunt foarte încrezătoare ținând cont că la Galați se va clădi o echipă bună și se va pune baza pe jucătoarele românce, astfel încât o să lucrez și o să fac tot posibilul să fiu apreciată pentru munca depusă”

CS Phoenix Galați a încheiat stagiunea precedentă pe poziția a 8-a în LNBF.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!