Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Phoenix Galaţi învinge pe CSM CSU Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.12.2016

CS Phoenix Galaţi învinge pe CSM CSU Oradea cu scorul de 67-65 (15-19, 18-15, 19-14, 15-17)

De la CS Phoenix Galaţi s-au remarcat: Milos Bojovic cu 18 puncte (1x3), 7 recuperări și 9 pase decisive, Milan Milovanovic cu 12 puncte și 7 recuperări și Jamel Waters cu 11 puncte (1x3), 5 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Martin Gilbert Zeno cu 16 puncte (1x3), 4 recuperări și 5 pase decisive, Bogdan Tibirna cu 9 puncte (1x3), 6 recuperări și 2 pase decisive și Branko Mirkovic cu 8 puncte (1x3), 3 recuperări și 3 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

25 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    :))

    Atat.

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea afganul :

    Rusine CSM Oradea
    Dar ana cand mai merge asa............va rog din suflet sa nu va legati de mine ca paote nu ma cunoasteti dar sunt fan CSM de mai bine de 4 ani (entru 2 ani am fost si in galerie) si nu am comentat pe totalbaschet de mai bine de 2 ani dar nu mai pot sa ma abtin cata batjocora exista in baschetul din Oradea, bine am inteles atatea deplasari BCL etc... dar cu o echia aflata e penultimul loc sa realizezi asa un rezultat e pur si simplu persifarea iubitorilor de baschet din Oradea. Nu am cuvinte sa ma exprim cum ma simt probabil si voi la fel dar cu toate ca jucam in BCL nu prea vad bine cum vom termina in campionat anul viitor si chiar sa tineti aminte de ce spun ca ne va fii incredibil de greu sa realizam acelasi rezultat in campionat ca cel din sezonul trecut.......in plus sa nu ne trezim intre tur si retur la ceva modificari de lot (in speta sa ne despartim de jucatori buni).......

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      Re
      Cand joci fara 3 oameni din rotatia de baza se intampla indiferent cine esti, in plus Galati este o deplasare grea pt toate echipele din liga, o sa vezi ca am dreptate

      cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      afgane
      Rusine sa-ti fie tie, tu nu esti fanul acestei echipe care a adus atâtea momente de bucurie publicului bihorean.

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Felicitari Galati !
    Felicitari Galati, o echipa in crestere continua incepand de anul trecut. Ati crezut in sansa voastra si ati invins.
    Cat despre Oradea, aici sunt probleme. Mari. O echipa decimata de accidentari, oboseala care e tot mai evidenta... Si toate astea se datoreaza lotului foarte subtire de anul acesta, in conditiile in care se stia ca trebuie sa luptam pe atatea fronturi. Dar mai deranjant decat orice, e atitudinea clubului care se incapataneaza sa continue pe aceiasi linie, sa nu renunte la jucatorii submediocrii din lot, sa forteze cu aceiasi 4-5 jucatori care la un moment dat cedeaza fizic, evident.

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    @ Csm Oradea
    In schimb atitudinea clubului oradean la adresa suporterilor proprii e .... incalificabila. E o politica urata a pumnului in gura oricui indrazneste sa aiba o opinie mai critica dupa unele meciuri. Principala reactie e celui care se ocupa de pagina de fb a clubului e sa stearga de zor comentariile "negative", sa blocheze suporterii care nu lauda non-stop echipa si indraznesc sa aiba o alta opinie , si eventual dupa infrangeri sa mai posteze cate un text siropos si total nepotrivit, in loc sa recunoasca barbateste infrangerile si cauzele lor.
    Stimati administratori ai paginii de fb Csm Oradea, uitati-va cu atentie la paginile celorlalte echipe din liga, Cluj, Sibiu , Tg Mures, Craiova ...sa vedeti acolo discutii libere... Luati exemplu de acolo, fiindca riscati sa cadeti in penibil cu aceasta atitudine de "cenzura"! E vorba de respect fata de proprii suporteri la urma urmei, stimabilor.

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      In mare masura ai dreptate, dar hai sa nu confundam clubul cu unii oameni care nu au ce cauta acolo, inclusiv "moderatorul" minune de pe Facebook.

      Imi place sa cred ca atitudini de genul acesta nu se resimt si la nivelul conducerii, si in naivitatea mea cred ca domnul Sere nu stie cat de putin respect li se acorda fanilor in mediul online. Acestea fiind spuse, Oradea este, fara discutie, locul unde cel putin la baschet se fac angajari pe "istoric" si "recomandari" si nu pe profesionalism sau buget. Daca oamenii astia erau seriosi si vroiau iar titlul la Oradea faceau si transferuri si staff in concordanta cu pretentiile.

      Asta e nivelul, cu astia defilam, vedetele "romanesti" de calitate care au o pregatire extrasportiva minunata si pe teren sunt mielusei, pentru ca habar nu au baschet. Sa vina umilinta de la Pinar, si apoi sa ne apere Dumnezeu cu Mures, Pitesti si Sibiu, ca noi debordam de profesionalism.

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    • CSM CSU Oradea andreicovici:

      @adrian.or
      Vrem sau nu, acel individ reprezinta clubul in mediul online si actioneaza in numele clubului. Si eu sper la fel, il consider pe Serban un om care nu ar accepta asa ceva daca ar sti, dar si daca nu stie cum se comporta oamenii din club, tot nu e bine.
      @soso69, intelege ca daca avem alte opinii si suntem mai critici uneori, nu inseamna ca dam in echipa ! La fel ca si tine probabil, si noi platim un abonament, si noi strigam si cantam pt echipa la fiecare meci, nu inseamna ca nu sustinem echipa. Doar ca ne dorim mai multa implicare, mai mult profesionalism poate, mai multa dorinta de victorie. Gandim diferit, e normal la urma urmei, dar toti vrem binele acestei echipe la urma urmei. Hai Oradea !
      Ps. Iar in sport, ca peste tot, atat laudele si aplauzele, cat si criticile, fac partea din viata oricarui sportiv. Iar pe un sportiv adevarat, criticile trebuie sa il ambitioneze si mai mult sa se autodepaseasca. Daca niste reprosuri pe fb sau unde or mai fi il afecteaza phisic in vreun fel, inseamna ca nu e facut pt sportul de performanta.

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ...
      Dupa parerea mea prezenta in online a echipelor din romania in general e slabuta..
      nu stiu situatia voastra cu stergearea comentariilor, dar consider ca in rest prezenta voastra in social media e frumusica.. cel putin sunteti mai prezenti.

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    @afganul; @andreicovici
    Nu am vazut meciul asa ca nu ma pronunt, dar sa aruncam cu noroi in club e urat. De acord sa critici dar sa vorbim aici de "batjocura" , de atitudine "incalificabila" e exagerat.
    Poate ca sunt eu altfel, dar din punctul meu de vedere a fi suporter inseamna sa sustii echipa cand are probleme nu atunci cand e pe val. Sunt sigur ca voi doi ati fost in piata anul asta sa sarbatoriti titlul si sa ridicati in slavi echipa. Campionatul e abia la inceput, rezultatele de acum sunt nesemnificative. Jucam in 2 competitii, reusim sa ne ridicam la nivelul unor cluburi mult mai potente financiar, era clar ca vor veni si rezultate negative, dar asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu pietre. Esti suporter adevarat- sustineti echipa pana la capat. E usor sa fi suporterul campioanei e mult mai greu sa fi suporterul echipei care trebuie sa-si apere titlul.
    Va plangeti de lot dar vin si eu si va intreb: ati adus cumva ceva sponsir la echipa? E usor sa fi chibit!

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    Bojo 4 ever
    Respect Bojovic!Ce pacat ca nu il mai aveam. Era plomba ideala in echipa.

    cu 7 ani în urmă (04.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Ar trb să dau în echipă.Nu.Echipa asta a bătut Saratov,Lukoil și u numa.Steaua cât a luat de bulgari?29 parcă......Mulți se bucură de înfrângerile Oradea.Da în play off care doriți să întâlniți Csm?

    Ps:Aștept revenirea lui Pasalic,mai zic de Barnette?Să mai vedem atunci vă mai bucurați de Csm?

    cu 7 ani în urmă (04.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Se pare cs s-a accidentat si Mandache in prima repriza la mana stanga.

    cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    • CSM CSU Oradea andreicovici:

      ??
      De unde stii, atata timp cat nici pagina clubului nici site-ul nu pomeneste de asa ceva ?... Inseamna ca ori faci parte din club, ori ai legaturi directe cu cineva de acolo, asa ca ....numai obiectiv nu poti sa fii. De acolo si reactiile tale "suparate" ;)

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      Nu doar acest sute si cel al Csm-ului scriu despre baschet. Verifica te tog 24secunde si gasesti acolo infomatia respectiva. Iar referitor la observatiile mele "obiective" sau "suparate" sunt doar observatii de bun simt si raportate la propria persoana. Daca citesti cu atentie comentariul meu o sa vezi ca precizez ca este parerea mea despre cum ar trebui sa se comporte un suporter.
      Referitor la anumite informatii "din interior" vreau doar sa-ti spun ca eu sustin echipa de baschet din anii 2000 cand inca mai juca Sere, Veres, Djordjic, Maric, Mandic etc. Fiind de asa mult timp aproape de echipa e normal ca am legat cateva prietenii cu alti pasionati de baschet si in pauzele meciurilor avem timp sa schimbam impresii. De acolo apar aceste informatii "din interior". Daca te deranjeaza asa de mult aspectul, le pot tine pt mine, nici o problema.

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    • CSM CSU Oradea andreicovici:

      @soso69
      Îmi cer scuze. Intr-adevar acolo spune de o accidentare în primele minute.

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    ...
    Nu am vazut meciul asa ca nu o sa scriu nimic despre el. Phoenix nu e o echipa asa slaba cum credeti si acasa intr-o zi buna pot bate pe oricine. Daca nici in acest sezon nu va mandriti cu echipa asta...mi-e greu sa inteleg cand o veti face. Campioana, prestatie excelenta in CHL , echipa macinata de accidentari, deplasari lungi, oboseala si voi aruncati rau cu noroi dupa o infrangere.

    cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @jcn
      Din pacate nu toti pot fi multumiti.

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    • CSM CSU Oradea andreicovici:

      @JCN
      Ne mândrim cu acesta echipa mai mult decât crezi tu. Dar asta nu înseamnă că nu putem critica ceea ce consideram ca merge prost în cadrul ei. Tot timpul e loc de mai bine, cu atât mai mult in aceasta perioada "delicata" pt noi. Dar asta nu înseamnă aruncat cu noroi !

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    CSM
    Din pacate ,,romanasi'' nostri din nou au facut-o. S-a vorbit si scris aici si nu numai ca avem cei mai buni romani, ca majoritatea fac parte din lotul national. Ca fac parte da, dar ca sunt cei mai buni NU. Pe celalalt site (24 secunde) este inregistrarea cosului lui Bozovici. Urmatiri doar cat de penibil a putut fi Petrisor la aceasta faza. Iar alaturi de el mai pot aminti de Pasca si Tibarna. Nu inteleg de ce nu ii este acordate mai multe sanse lui Bobe si de ce nu este chemat inapoi Ionescu de la Dinamo. In contextul atator accidentari ( la care se aduaga si cea a lui Mandache) putem spune ca avem doar 5 jucatori apti: Zeno, Mirkovici, Lucic, Denison si Bobe. Restul din pacate nu se ridica la nivelul unei echipe campioane.
    P.S. Curios este si cum Titus anul trecut cat era la Steaua a fost valid tot timpul iar acum mai mult sta decat joaca. Dar chiar...ne poate spune cineva ce are de fapt?

    cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Titus
      Cum am mai spus intr-un alt conentariu Titus are un hamatom in urma unei lovituri care desi parea ceva usor s-a dovedit ca nu chiar asa si a avut nevoie de o pauza mai mare. Acum e refacut dar probabil nu au vrutcsa riste o recidiva. Nu doar la Steaua a fost apt medical, pt el in ultimii sapte ani primele meciuri la care a absentat au fost in acest sezon : un deget rupt si o lovitura la muschi.

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Strainasii
      Meciul asta nu trebuia pierdut si oradenii au fost avertizati de forta gazdelor dupa meciul cu U Cluj. Vad ca tot romanasii sunt acuzati ca au pierdut meciul dar eu am urmarit partida play by play si am observat ca Mikovic pana la intrarea in sfertul 4 avea 3 pct si 2 asist, la fel Zeno cu 6 pct. Doar Lucic marcase peste 10 puncte iar Tibarna vreo 9.
      Eu cred ca strainii adusi pe bani multi trebuie sa faca diferenta si nu romanasii Petrisor, Pasca si Tibarna care se pare si-au atins limitele . Din pacate Titus si Mandache romanii de valoare nu pot nici ei, in aceste momente sa ajute echipa. Mi se pare ca Mirkovic si Zeno joaca altfel in meciurile internationale.
      Cat despre Bobe, am mai scris-o, Achim nu creste juniori, ii foloseste daca are nevoie si ei sunt capabili sa faca parte din planurile lui tactice.

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Nu creste juniori ...
      ... dar sunt intre ei si jucatori care nu erau bine pregatiti si au ajuns la Oradea. Au un contract. Au si antrenorii un contract. Au timp, sa-i antreneze daca le-au adus in lot, ca sa devina jucatori capabili pentru minute bune de joc.(Nu doar cand stranierii sunt accidentati sau nu sunt in forma buna.)

      cu 7 ani în urmă (05.12.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    Baturi de 7 jucatori
    Conform statisticii Galatiul ne-a batut printr-o rotatie de doar 7 jucatori !!!!!!. Este adevarat ca au jucat 8 jucatori dar Andrei Petica a jucat doar 3 minute si ceva.
    Asa ca indiferent ce scuze si motive am gasi sau inventa, CSM-ul nu avea voie sa piarda aceasta partida.

    cu 7 ani în urmă (04.12.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    *
    * Batuti

    cu 7 ani în urmă (04.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!