Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Phoenix Galaţi învinge pe SCM Universitatea Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.01.2017

CS Phoenix Galaţi învinge pe SCM Universitatea Craiova cu scorul de 83-82 (22-20, 26-26, 20-16, 15-20)

De la CS Phoenix Galaţi s-au remarcat: Milos Pesic cu 20 puncte (2x3) și 4 recuperări, Anthony Scott Gugino cu 20 puncte (2x3), 11 recuperări și 2 pase decisive și Drew Gregory Brandon cu 14 puncte (1x3), 6 recuperări și 5 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Jamar Nathaniel Abrams cu 21 puncte (2x3), 4 recuperări și o pasă decisivă, Tayloe Pashon Taylor cu 18 puncte (1x3), 3 recuperări și 4 pase decisive și Darius Hargrove cu 18 puncte (1x3) și 3 recuperări.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Viitor
    Burlacu la 39 ani si nepregatit joaca aproape 30 min si da 3 pct. Damian , 22 ani, care a jucat bine in ultimele meciuri in care a fost introdus, chiar pozitia 1 nu a intrat deloc. Suntem tampiti, facuti gramada ? Ce spera idiotul de Vuksanovic ? Face performanta cu ciorbe reincalzite de 2 lei ? Burlacu si Bureau ? Unde au jucat astia pana azi ?

    cu 7 ani în urmă (14.01.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    NIMIC DE FACUT....
    Oare ce mai trebuie sa se intample pentru ca onor conducerea clubului sa il trimita acasa pe acest impostor de VUKSANOVIC ? Numai potlogariile concepute si derulate impreuna ii mai tin legati. Dar pana cand, pentru ca si penibilul are o limita (nu ca nu ar fi fost depasita de mult si aceasta limita). Bai Lucica ia mai tata taurul de coarne, fa un referat la doamna contabil, ajunsa director, si sa vedem ce se intampla. Cu acest referat poate scapi si tu pentru sezonul urmator, ca daca nu ti se pune si esecul asta in carca, dupa retrogradarea fetelor...
    Vorba aia : "IA AMINTE SA TII MINTE".
    P.S. DACA TOT NU RETROGRADEAZA NIMENI, SI DACA TOT NE-AM FACUT DE RAS, MACAR SA MAI ECONOMISIM DIN BANI PENTRU SEZONUL URMATOR. Sa plece toti balaoachesii care sug la tuturoiul cu bani de la club si sa pornim la drum cu copii si o viziune pe cativa ani. Altfel vom avea in fiecare an cate un retardat gen VUKSANOVIC, un antrenor secund-jucator gen LUPUSAVEI, si il vom chema la nesfarsit pe BUREAU, dupa ce a fost prea scump in vara. HAOD TOTAL, dar care convine catorva persoane, care sa acopere si sa justifice jaful din club....

    cu 7 ani în urmă (15.01.2017) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Diverse
    S-a dus si locul 8,asa ca sunt de apreciat eforturile facute pe latura sociala,mult indragitul Bureau fiind reincadrat in munca si scos din foame,dealtfel cum se intampla cu foarte multi asistati din acest club!
    @un moldovean-Burlacu a fost nevoit sa joace mult,noi neavand la acest meci niciun pivot,gratie transferurilor facute inteligent ca de obicei;Burlacu isi va reveni dupa pregatire,ramane o valoare si cand se plimba,durerea e ca nu va folosi la nimic,pe cand cu tinerii mereu ti-am sustinut opiniile.Dar daca erai mai atent,nu puteai sa ceri asta unui top management care i-a facut praf pe Damian,Ciotlaus sau Sebastian Ionescu!
    @Horia-scrisul,cititul si tabla inmultirii pe sarite sunt notiuni SF in acest club si nu o spun peiorativ!

    cu 7 ani în urmă (15.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!