Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Politehnica Iaşi amendată pentru deficienţe organizatorice

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
20.12.2017

Ieşenii nu pot savura din plin prima victorie a sezonului obţinută contra echipei Dinamo Bucureşti deoarece se confruntă cu grave probleme de organizare. Sala din Iaşi nu dispune suprafaţă de joc corespunzătoare pentru partidele din LNBM, iar cronometrul pentru timpul de atac nu poate fi resetat la 14 secunde. Dacă pentru prima problemă clubul a obţinut o derogare de la FRB pentru a evolua pe tartan până la sfârşitul acestui an, pentru cea de a doua a fost iniţial atenţionată şi apoi amendată de oficialii de la Bucureşti în urma partidelor din Cupă respectiv campionat cu Timba Timişoara.

Parchet Polivalenta Iasi

În ceea ce priveşte suprafaţa de joc, treburile se complică şi mai mult în acest final de an. Conform ziarului Evenimentul Regional al Moldovei, parchetul care trebuie montat peste suprafaţa existentă este deja disponibil dar lucrările vor începe doar săptămâna viitoare şi sunt programate să se finalizeze în jurul datei de 25 ianuarie. Echipa "Armăsarilor" are însă de găzduit 5 partide pe teren propriu în acest interval: cu Târgu Mureş pe 28 decembrie, Craiova pe 4 ianuarie, Galaţi pe 7 ianuarie, Oradea pe 13 ianuarie şi Steaua Bucureşti pe 20 ianuarie. Dacă partidă cu Târgu Mureş s-ar putea desfăşura şi pe actuala suprafaţă sub rezerva remedierii deficienţei de la cronometru înseamnă că lucrările pentru parchet vor fi întârziate şi mai mult şi este în pericol disputa cu SCM Timişoara din 27 ianuarie.

*foto: facebook Poli Studs Iași

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Baschet_nu_prostitutie :

    Inaltimea reguamentara
    In conditiile in care suprafata nou se monteaza PESTE cea existenta, iar panourile nu sunt instalate pe suprafata de joc, ci sunt instalate pe plafonul salii, oare inelul va ajunge la inaltimea regulamentara de 3,05 m sau mai primesc o derogare sa se joace la 2,90 m?

    cu 6 ani în urmă (20.12.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe oreo :

    gluma
    o prostie sa mai lasi echipa asta in liga nationala. pacat de ieseni care dupa atatia ani nici nu vad baschet de lnbm in oras. totusi, pacat de cativa jucatori chiar interesanti ai echipei, insa managementul lor, sub orice critica

    cu 6 ani în urmă (20.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!