Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Politehnica Iași dă piept pe teren propriu cu liderul

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.03.2018

CS Politehnica Iași are un meci dificil pe teren propriu cu liderul Ligii Naționale de Baschet Masculin, BC CSU Sibiu. Partida este programata astăzi, 17 martie 2017, la ora 19:00 în Sala Sporturilor din Iași.

Echipa gazdă se află în continuare într-o situație  financiară delicată. Președintele clubului ieșean, Vasile Manole, a făcut apel către Primărie, rămas însă fără răspuns. Pe plan sportiv, CS Politehnica Iași a reușit o victorie lejeră în fața lui Dinamo București, scor 78-54, într-o partidă desfășurată tot în Copou.

BC CSU Sibiu a avut la rândul său un meci facil pe terenul lui BC Mureș. Elevii lui Dan Fleșeriu au câștigat cu un categoric 104-49 și se îndreaptă spre prima poziția la finalul primei faze din sezonul regulat a LNBM.

Partida tur dintre BC CSU Sibiu și CS Politehnica Iași a fost la îndemâna echipei gazdă. Sibienii au câștigat cu 87-66, cu Chris Cooper în double-double, 12 puncte și 12 recuperări.

Din 2005 până în prezent CS Politehnica Iași și BC CSU Sibiu s-au întâlnit de șapte ori. De fiecare dată câștig de cauză a avut formația sibiană, care are 7-0 la general.

Partida de sâmbătă va fi arbitrată de o breigadă de arbitrii formată din Dragoș Nicolae, Marius Epure și Cosmin Prișcă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!