Stiri

CSA Steaua, în căutarea primei victorii în FIBA Europe Cup

Eduard Popa

Eduard Popa
23.10.2018

steaua bc pristina baschet

CSA Steaua București joacă joi al doilea meci din faza grupelor FIBA Europe Cup, pe teren propriu, la Polivalenta bucureșteană, împotriva trupei kosovare BC Priștina.

CSA Steaua a suferit o înfrângere drastică în primul meci din FIBA Europe Cup, în deplasare, scor 100-64. Cu toate acestea, steliștii sunt neînfrânți în Liga Națională, în ciuda faptului că au avut reuniunea lotului foarte târziu din cauza problemelor legate de protocolul cu CSM București. Astfel, steliștii au obținut două victorii până acum în LNBM, cu CSM CSU Oradea și U-BT Cluj. Zarko Djuric este cel mai bun baschetbalist al Stelei în campionatul intern și a adunat medii de 19,5 puncte, 9 recuperări și un indice al eficienței de +21,5.

De partea cealaltă, BC Priștina merge ceas în Superliga din Kosovo și se află pe primul loc, după ce a strâns 5 victorii din tot atâtea partide. De asemenea, trupa antrenată de Damir Mulaomerovic a câștigat și partida din prima rundă a FIBA Europe Cup, în compania celor de la Cherkaski Mavpy, scor 92-82. Dardan Berisha a marcat 26 de puncte, dar cu 8/24 din acțiune, în timp ce Demario Mayfield a înscris 19 puncte cu 9 recuperări, Khalid Boukichou și AJ Davis câte 15 puncte și Kyan Anderson 12 puncte și 11 recuperări.

Partida CSA Steaua – BC Priștina se joacă miercuri, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din București. Deocamdată nu știm dacă partida va fi difuzată.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!