Stiri

CSA Steaua București își încheie parcursul european cu Cherkaski Mavpy

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.11.2018

CSA Steaua București va juca ultima partidă în Europa, la mijlocul acestei săptămâni. Formația militară va juca din nou Ploiești în FIBA Europe Cup. Steaua va primi vizita ucrainienilor de la Cherkaski Mavpy. Partida este programată miercuri, 21 noimebrie, de ora 19:00 în Sala Olimpia din Ploiești.

Partida din ultima etapă a Grupei E din FIBA Europe Cup este una fără miză. Bakken Bears și Z Mobile Prishtina au obținut calificarea încă dinaintea ultimei etape. Astfel partida dintre CSA Steaua București și Cherkaski Mavpy a rămas doar una de palmares. Ucrainienii au o singură victorie în grupă, obținută pe teren propriu în fața Stelei cu scorul de 90-64.

În partida din Ucraina, Steaua a fost surclasată în repriza secundă, când Cherkaski reușea un parțial de 47-27. La acel joc, Sasa Ocokoljic a folosit doar 7 jucători, dintre care doar 4 străini. Ante Delas lipsea la meciul tur cu ucrainienii iar între timp a revenit pe parchet. Singurul indisponibil din lotul celor CSA Steaua București continuă să fie Nikola Malesevic.

În actuala ediție a FIBA Europe Cup, CSA Steaua București nu a arătat deloc bine. Vicecampioana României a pierdut la scor meciurile cu Bakken Bears și partida tur Cherkaski Mavpy. Militarii au fost aproape de victorie în partidele cu Z Mobile Prishtina, pe teren propriu cedând cu 87-81 iar în deplasare cu 74-69.

Steaua a suferit la procentajul aruncărilor în partidele din FIBA Europe Cup. „Roș-albaștri” au un procentaj de 46.4% de la 2 puncte, 35.9% de la 3 puncte și doar 57.6% de la linia de libere.

Zarko Djuric și Skylar Spencer sunt principalii lideri ai Stelei după 5 partide în FIBA Europe Cup. Pivotul american are medii de 15.2 puncte și 9.0 recuperări, în timp ce extrema de forță din Croația are 15.5 puncte și 6.3 reuperări.

Ultima partidă a celor de la CSA Steaua București din FIBA Europe Cup va putea fi urmărită pe canalul de YouTube al FIBA.

foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!