Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua București învinge pe U BT Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.10.2018

CSA Steaua București învinge pe U BT Cluj-Napoca cu scorul de 71-67 (21-19, 17-17, 11-17, 22-14)

De la CSA Steaua București s-au remarcat: Zarko Duric cu 21 puncte (4x3), 8 recuperări și o pasă decisivă, Ante Delas cu 15 puncte (2x3), o recuperare și 4 pase decisive și Andrei Mandache cu 12 puncte (3x3), 2 recuperări și 6 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Jason Washburn cu 22 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive, Vlad Moldoveanu cu 11 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă și Aleksandar Rasic cu 11 puncte (3x3), 3 recuperări și 5 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Wow
    Să te bată o echipă în 6 jucători jumate, care acum două - trei zile pierdea la peste 30 de puncte...

    cu 5 ani în urmă (19.10.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    Daca se omogenizeaza
    Pana in ianuarie, vor fi greu de invins

    cu 5 ani în urmă (19.10.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Rusine !!!
    Ne-a batut o echipa recent incropita, dar se pare cu un ANTRENOR bun pe banca . Silva declara inainte de meci, ca stelistii au un buget mai redus, ca sunt obositi dupa deplasarea in Danemarca, ca s-au adunat tarziu ca si echipa . Deci simpaticul nostru trener a crezut ca victoria va fi floare la ureche, dar vai, s-a inselat, oare a cata oara ?! La fotbal, desi echipa n-a jucat nimic, Falub a tot fost pastrat, dar azi chiar daca in ceasul al doispelea, a fost dat afara de la echipa . La baschet, cu Silva, va fi din nou un an fara titlu, daca celor de la BT le convine sa bage bani fara rezultate, asta e, noi nu putem face nimica . Si tot legat de BT, oare acum, cand si Sala le poarta numele, nu-si doresc oare o asistrenta mare la meciurile echipei ? Eu sper ca da, dar pt asta trebuie o echipa care sa faca spectacol si evident, sa obtina rezultate pe masura ! Luati masuri domnilor, caci altfel vor fi din nou bani aruncati pe apa sambetei !

    cu 5 ani în urmă (19.10.2018) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Oare plange Achim dupa Mandache? La cum joaca sau cum nu joaca Watson, cred ca da!

    cu 5 ani în urmă (19.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!