Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua a învins fără probleme pe terenul lui Phoenix Galați

Eduard Popa

Eduard Popa
20.01.2019

mandache phoenix steaua

CSA Steaua nu a dat nicio șansă celor de la CSM Phoenix Galați, în prima rundă a Grupei Galbene din Liga Națională de Baschet Masculin. Steliștii au trecut de moldoveni, scor 87-63.

Dragan Radovic a început meciul cu Phillip Miller, Radu Voinescu, Vladimir Dordevic, Nebojsa Dukity și Marko Perovic. De partea cealaltă, Sasha Ocokoljic i-a avut în primul cinci pe Sasha Vlahovic, Radu Vîrnă, Ante Delas, Zarko Djuric și Skylar Spencer.

Steliștii au dominat meciul de la un capăt la altul, câștigând prima repriză la 24 de puncte, scor 49-25, având inclusiv un run de 22-3 la începutul partidei. În a doua repriză Steaua a mai ridicat piciorul de pe pedala de accelerație, fapt ce le-a permis gălățenilor, câștigători ai grupei valorice C în prima parte a campionatului, să ajungă la un deficit de 13 puncte (49-62). În ultimul sfert, Zarko Djuric au dus jocul dincolo de orice dubii și au adus prima victorie a Stelei în Grupa Galbenă.

Marko Perovic și Djordje Dezeletovic au înscrie fiecare câte 12 puncte, în timp ce Nebojsa Dukity a fost aproape de un double-double la gălățeni, cu 9 puncte și 10 recuperări. De partea cealaltă, Andrei Mandache a fost cel mai bun marcator, cu 18 puncte și 8/11 din acțiune, în timp ce Vlahovic a reușit un double-double, cu 15 puncte și 10 pase decisive, Ante Delas a înscris 13 puncte, Radu Vîrnă 12 și Zarko Djuric a reușit și el un double-double, cu 11 puncte și 10 recuperări.

Etapa viitoare CSA Steaua va primi vizita celor de la Athletic Constanța, în timp ce CSM Phoenix va merge în vizită, pe terenul lui CSM Mediaș.

*foto: Sorin Pană / facebook Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!