Stiri

CSA Steaua a avut parte de mai mulți suporteri la Ploiești decât în Capitală

Eduard Popa

Eduard Popa
08.11.2018

csa steaua la ploiesti

CSA Steaua a pierdut meciul cu Bakken Bears din etapa a patra a grupelor FIBA Europe Cup, scor 63-98. Din cauza programului încărcat la Sala Polivalentă din Capitală, steliștii au fost nevoiți să mute meciul la Sala Olimpia din Ploiești.

A fost o întoarcere acasă pentru Sasha Ocokoljic, Vlad Negoițescu și Aleksandar Vlahovic, oameni care au în palmares mai multe titluri câștigate cu Asesoft Ploiești.

„Probabil prima oara in istorie cand Steaua e aplaudata in Ploiesti. Se mai intampla si minuni! Toata dragostea pentru oamenii de acolo si pentru oras! A fost o placere sa fiu acasa din nou, chiar si in deplasare!”

, a scris pe facebook Vlad Negoițescu.

De altfel, oamenii iubitori de baschet din Ploiești au venit în număr destul de mare la meciul Stelei. Aproape o mie de oameni au venit să vadă meciul de baschet din grupele FIBA Europe Cup, majoritatea foști susținători ai lui Asesoft. O audiență mult mai mare decât a avut Steaua în duelul cu Z Mobile Priștina, în care s-au pierdut aproape 200 de oameni în Polivalenta din București.

Vedeta partidei a fost însă Cătălin Burlacu. Fost campion al României de 11 ori, de 9 ori alături de CSU Asesoft, Burlacu a fost solicitat la poze de mai mulți fani ploieșteni sosiți la meci.

Steaua a avut parte de un public numeros și sezonul trecut, când a jucat împotriva maghiarilor de la Egis Kormend. Orașul dâmbovițean, cunoscător al baschetului grație performanțelor formației feminine din localitate, ducea la rândul său lipsă de o echipă în stagiunea precedentă.

Cel mai probabil CSA Steaua va juca ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon, în compania ucrainenilor de la Cherkaski Mavpy, în Polivalenta din Capitală. Rămâne de văzut dacă clubul va reuși să atragă mai mulți fani.

Cea mai mare audiență de care s-a bucurat Steaua în Polivalentă în ultimii ani a fost la meciul câștigat cu Trabzonspor, în toamna lui 2015, când s-au adunat aproape 2.000 de spectatori.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!