Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua a reușit o victorie clară în fața celor de la Dinamo Știința

Eduard Popa

Eduard Popa
01.10.2018

steaua dinamo baschet

CSA Steaua a reușit să treacă peste șocul despărțirii de CSM București și să formeze în scurt timp o echipă destul de competitivă. Dovadă în acest sens stă amicalul de duminică, disputat împotriva celor de la Dinamo Știința și câștigat de roș-albaștri cu scorul de 88-49.

De la CSA Steaua s-au remarcat Zarko Djuric, care a înscris 18 puncte, Nikola Malesevic care a marcat 17 puncte și Skylar Spencer, cu 12 puncte. Au mai jucat Andrei Mandache, Radu Vîrnă, Ante Delas, Aleksandar Vlahovic, Ante Gospic, Vlad Negoițescu, Andrei Arion, Victor Petrache și Sabin Cîrstoveanu.

De partea cealaltă, Modestas Kompys a fost singurul cu 10 puncte pentru Dinamo Știința.

Partida s-a jucat fără spectatori, la Regimentul de Gardă Mihai Viteazu.

Dinamo Știința va debuta vineri, pe teren propriu, în compania lui CSU Sibiu, în timp ce meciul din prima etapă a Stelei, cu SCM Universitatea Craiova, a fost amânat pentru luna decembrie, la solicitarea clubului Armatei, după cum a anunțat Sportul Doljean.

*foto: Cătălin Soare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!