Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSBT Alexandria și SCM Timișoara își dispută locul 5

Andreea Vlase

Andreea Vlase
18.04.2018

Joi la prânz începe seria care va decide ocupanta locului 5 la finalul acestei ediții a LNBF. CSBT Alexandria va găzdui prima partidă, iar meciul doi se va juca la Timișoara duminică.

Cele două echipe au fost pe locurile 5 și 7 la finalul fazei a doua a sezonului regulat. Teleormănencele au fost la egalitate cu echipa de pe locul 4, Universitatea Cluj-Napoca, cu 29 de puncte (9 victorii/11 înfrângeri). SCM Timișoara a avut 27 de puncte (8/11).

Alb-violetele au jucat trei meciuri în primul tur de play-off, după ce au reușit o victorie surpriză la Satu Mare (82-71). Au urmat două înfrângeri (50-68 și 63-53), astfel că timișorencele au continuat pentru locurile 5-8. Formația de pe Bega a câștigat cu 2-0 în fața vecinei FCC ICIM Arad (65-57, 82-69).

CSBT Alexandria a avut două meciuri strânse cu cu Universitatea Cluj-Napoca în sferturi. A fost 72-71 pentru clujence în primul duel, iar cel de la Alexandria s-a încheiat 75-78. Au urmat două victorii clare cu CSU Alba Iulia (98-64 și 87-68).

Teleormănencele au rămas doar cu jucătoarele autohtone înaintea seriei pentru locul 5 și au în lot doar trei jucătoare cu experiență în primul eșalon. SCM Timișoara joacă de mult timp în formula cu două straniere, astfel că pornește cu prima șansă pentru a obține un prim succes cu CSBT Alexandria.

Cum bănățencele sunt nou-promovate, au fost doar două întâlniri între cele două echipe până acum. Ambele le-au revenit elevelor lui Mădălin Piperea, la diferențe de o posesie. În tur a fost acel meci de la Timișoara în care gazdele au protestat vehement în final, iar scorul a fost 74-76. Returul s-a încheiat cu 72-69 pentru CSBT.

Primele două partide pentru locul 5 sunt programate de la ora 12. Meciul de la Alexandria se va juca joi și va fi arbitrat de Sorin Drugău, Marius Epure și Claudia Telcian, supervizați de Luca Badea. Duminică se va juca la Timișoara. Dacă va fi nevoie de joc decisiv, acesta se va dispta în 25 aprilie, la Alexandria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!