Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSBT Alexandria se impune în fața celor de la Olimpia Brașov

Silviu Isăilă

Silviu Isăilă
14.10.2017

CSBT Alexandria s-a impus în fața celor de la Olimpia Brașov, scor 72-71, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 3-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Echipa din Alexandria obține al doilea succes din actuala stagiune de campionat, în timp ce echipa de sub Tâmpa cedează primul meci.

Primul act al confruntării a fost unul echilibrat, brașovencele aflându-se la conducere în prima jumătate a actului inaugural, urmând ca apoi echipa din Alexandria să fie cea cu inițiativa, câștigând primul act, scor 21-18. În sfertul secund, echipa antrenată de Mădălin Piperea a reușit să se distanțeze pe tabela de marcaj, intrând la cabine cu un avantaj de 6 puncte, scor 31-25.

Sfaturile oferite de tehnicianul Dan Calancea la pauză s-au văzut și în teren, echipa de sub Tâmpa reușind să revină în ultimul sfert, scor 45-5, înaintea ultimelor zece minute de joc. Brașovencele s-au menținut la conducere în prima parte a actului decisiv, urmând ca apoi echipa din Alexandria să conducă pe tabela de marcaj. Scorul înaintea ultimelor 30 de secunde avea să fie egal, 69-69. Gabriela Irimia și-a adus echipa în avantaj, 71-69, însă Carla Bartee a marcat din afara semicercului și a adus victoria echipei sale.

Carla Bartee a terminat partida în double-double cu 18 puncte, 12 recuperări și o pasă decisivă. Promise Amukamara a reușit 18 puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive.

De partea cealaltă, Nicole Handford a reușit 16 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Kristina Higgins a izbutit un double-double cu 12 puncte, 12 recuperări și o pasă decisivă. 

sursa foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!