Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSBT Alexandria se impune în partida cu Univ. Goldiș ICIM Arad

Valentin Todea

Valentin Todea
15.01.2017

Alexandria a obținut o victorie importantă în fața celor de la ICIM Arad, scor 72-55 (12-14, 25-14, 18-19, 17-8) în fața propriilor suporteri. Elevele lui Mădălin Piperea nu au întâmpinat mari emoții în această confruntare, adjudecându-și detașat sferturile doi și patru.

Gazdele au început partida în formula Shanita Arnold – Sattoria Rule – Alina Podar – Carla Bartee – Megan Mullings, în timp ce Dan Moraru a replicat cu Brankica Hadzovic – Suriya McGuire – Jovana Pasic – Morgan Stroman – Ildiko Nagy.

Primele minute ale disputei au fost echilibrate, combatantele trecând alternative la conducere. Arădencele au fost mai atente în finalul primelor zece minute și au reușit să le termine în avantaj, ultimul coș fiind reușit de Stroman din apropiere.

Bartee și colegele sale și-au dat mai apoi drumul la joc, reușind un partial de 7-0 pentru 23-16. Karakasevic și McGuire au replica de la 2 puncte pentru oaspete, 23-20, în timp ce Bartee a înscris pentru 27-20. Arnold a pus mingea în coș de la mare distanță, 34-24, în timp ce pauza mare a venit la scorul de 37-28.

Fosta component a Aradului, Carla Bartee, a marcat din afara semiercului în startul actului trei, 40-28, pentru ca Arnold să ducă scorul la 46-33. Diana Moraru a înscris de la 3 puncte pentru 48-38, dar Mullings a răspuns imediat prin același procedeu, 51-38. Pasic a închis tabela înainte de sfertul decisive, 53-44.

Aceeași Pasic și-a apropiat echipa la o distanță de 5 lungimi, după o reușită de la mare distanță la primul atac al ultimului sfert, 55-50. Ulterior, Alexandria a preluat complet frâiele disputei și s-a distanțat pe tabelă, cea care indica 66-52 la jumătatea actului. Ildiko Nagy s-a remarcat cu un coș din spatele arcului de cerc, 66-55, însă avea să fie ultima reușită a taberei arădene. Shanita Arnold a înscris ultimele puncta ale meciului din apropierea panoului.

Shanita Arnold și Carla Bartee au contribuit fiecare cu câte 21 de puncte la victoria formației lor, dar au adăugat și 5 recuperări, 6 pase decisive, 2 intercepții și un capac, respectiv 8 recuperări, 2 intercepții și un capac.

Jovana Pasic a fost principala evidențiată de la trupa galben-albastră, reușind 13 puncte, 4 recuperări și 6 assist-uri. Ildiko Nagy a adunat 7 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă și 2 intercepții.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!