Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSBT Alexandria vs. Universitatea Cluj, lupta pentru locul 4 la finalul sezonului regulat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
18.03.2018

Al doilea turneu al grupei 1-5 va fi încheiat de singura partidă cu miză din ultima zi a fazei a doua din LNBF. Învingătoarea dintre CSBT Alexandria și Universitatea Cluj-Napoca va ocupa locul 4 la finalul acestei faze, iar învinsa va fi pe 5.

Miza este avantajul terenului propriu în primul tur de play-off, unde cele două se vor întâlni din nou. În clasament este o diferență de un punct. CSBT Alexandria a urcat pe 4 (28 de puncte, 9 victorii și 10 înfrângeri) după ce a câștigat ieri cu CSM Satu Mare, scor 81-76. În prima zi a turneului pe care îl găzduiesc, teleormănencele au pierdut cu campioana ACS Sepsi SIC, scor 61-85.

Universitatea Cluj-Napoca este pe 5 cu 27 de puncte (8/11). Clujencele au jucat în prima zi a turneului de la Alexandria și au pierdut „finala” pentru locul 3 cu Olimpia CSU Brașov, cu 64-73.

În prima fază din sezonul regulat cele două echipe și-au împărțit victoriile. La departajare contează punctele în partidele directe, astfel că dacă Universitatea Cluj-Napoca se impune și egalează pe CSBTva trece în față pentru că ar avea 2-1 la rezultate directe. Dacă se impun teleormănencele, atunci vor încheia la două puncte în fața vicecampioanei.

În precedentul meci de la Alexandria a fost 74-73 pentru gazde, după ce au condus și la 20 de puncte. La Cluj-Napoca s-au impus alb-negrele după prelungiri, scor 85-79. Va fi a 27-a partidă între cele două echipe. CSBT conduce cu 18-8 în duelurile directe.

Singura echipă care a plecat cu puncte în acest campionat de la sala Sporturilor din Alexandria este campioana ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, de două ori. Teleormănencele au 8 victorii acasă din 10 partide disputate în acest sezon.

Meciul dintre CSBT Alexandria și Universitatea Cluj-Napoca se joacă astăzi, de la ora 19:30. Brigada de arbitri va fi formată din Alexandra Stan, Alexandru Ivan și Alexandru Stamate, supervizați de Mihai Caraion. Partida va fi transmisă în direct pe FRB TV.

*foto: Dan Bodea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!