Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Bucureşti caută să se înscrie în Liga Naţională de Baschet Masculin

Eduard Popa

Eduard Popa
11.09.2018

csm bucuresti baschet

CSM Bucureşti a rupt protocolul cu CSA Steaua, după şedinţa Consiliului General al Muncipiului Bucureşti din 6 septembrie. Astfel, proiectul CSM Steaua Eximbank Bucureşti nu a mai stat în picioare, iar locul din Liga Naţională de Baschet Masculin a rămas celor de la CSA Steaua.

Astfel, CSM Bucureşti a rămas în aer, cu patru jucători legitimaţi din trupa care a câştigat titlul de vicecampioni (Marius Runkauskas, Dragan Zekovic, Iuri Fraseniuc şi Vlad Negoiţescu) şi cu un antrenor internaţional care este şi secund al naţionalei Finlandei!

În urmă cu două săptămâni, când am vorbit cu oficialii clubului bucureştean, aceştia afirmau că, în cazul în care CGMB va hotărî să rupă înţelegerea cu Steaua, vor căuta să înscrie echipa în LNBM:

„Nu vă ascund că voi căuta să am discuţii cu oficialii Federaţiei să înscrie echipa în Liga Naţională, dar mi-e teamă că este prea târziu. Dacă s-a dorit ruperea acestui protocol, atunci trebuia să se ia măsuri la finalul sezonului precedent. Aşa am fi avut timp şi noi să ne înscriem în urna C valorică iar partenerii de la Steaua să îşi facă un plan pentru sezonul următor”, spunea în urmă cu două săptămâni Sorin Rudeanu, managerul secţiei de baschet din cadrul CSM Bucureşti.

Şi se pare că oficialii clubului bucureştean s-au ţinut de promisiune. Potrivit surselor noastre, preşedintele CSM Bucureşti, fosta campioană olimpică Gabriela Szabo, s-a întors din concediu şi a cerut ca echipa de baschet masculin să fie înscrisă în noul sezon competiţional. Astfel, oficialii clubului din Capitală au înaintat o cerere pentru înscrierea în sezonul 2018/2019, în urna valorică C din Liga Naţională de Baschet Masculin.

Cererea urmează să fie analizată de către Consiliul Director al FRB peste două săptămâni. Dacă vor accepta înscrierea CSM Bucureşti în urna C valorică, atunci tragerea la sorţi a sezonului 2018/2019 din LNBM trebuie reluată, la fel ca şi cea din prima rundă din Cupa României.

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Clar
    nu se mai poate, dar la noi orice este posibil.Rămâne de văzut ce vor face cu jucătorii...Cred că va fi punctul de atractie al presezonului.

    cu 5 ani în urmă (11.09.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Ahahaha
    Fabuloasa partea cu "s-a intors din concediu si a cerut ca echipa sa fie inscrisa in campionat"...si eu ca prostu' m-am intors din concediu si nu am cerut nimic...
    Oare o fi fost doar o exprimare nefericita sau chiar asa s-a intamplat?!

    cu 5 ani în urmă (11.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      In buna traditie
      romaneasca, probabil se va apela sau s-a apelat deja la celebrul " Nu stim sa ne respectam valorile ! Cum poti sa refuzi o MARE campioana ca Szabo ? ". Ce mai conteaza regulamentele... Pe de alta parte ce faci cu jucatori ca Zekovic sau Runkauskas ? Dar cine sa mai gindeasca din timp, cind era clar dupa plecarea lui Stanescu si a papagalului lui jitza ot asehot ca se va destrama visul ? Asa ca daca-i musai ( de la partid ) cu placere mai tragem la sorti o data , ce mare scofala ?! A interesat pe cine schimbarile de ultim moment de la Liga Feminina ? Daca tot sunt bani putini in sport de ce sa nu ne batem joc...

      cu 5 ani în urmă (11.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      esti fan
      Radu Naum?
      Numai el e cu fabulos, fabuloasa toata ziua 😂

      cu 5 ani în urmă (11.09.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Guilty
      Să știi că eram mare fan acum 10 15 ani când comenta turul Franței cu Radu Banciu. De ceva vreme însă ne-am cam "răcit"...

      cu 5 ani în urmă (12.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      era mai de calitate
      acum cativa ani. Ani e in stare numai de provocari sj strambe. Dintre toti prezentatorii de la digi, are cea mai infecta atitudine. Asa o face el pe interesantul. De comentat nu stiu daca mai comenteaza ceva, numai moderator.

      cu 5 ani în urmă (12.09.2018)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj :

    vorba aia ...
    ... mai bagi o fisa, mai tragi o data !

    cu 5 ani în urmă (11.09.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Sa fie primit ! Amin !
    ca la ce lefuri si-au tras alde staff-ul, orice cotizant e bine-venit...mai ales daca se prezintă cu "ugerul" mare si plin, numa bun de "muls"...ca asa se face "' cascavalul"....

    cu 5 ani în urmă (11.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!