Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM București fără Ivan Bosnjak la Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.03.2013

CSM București a venit la Oradea, pentru meciul cu CSM Oradea din etapa a 27-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13, în formulă incompletă. Echipa pregătită de către Hristu Șapera va juca la Arena Antonio Alexe lipsită de Ivan Bosnjak.

Sportivul în vârstă de 30 ani, aflat la cel de-al doilea sezon alături de echipa din capitala României, are medii de10.0 puncte, 5.7 recuperări, 2.1 pase decisive, 1.0 intercepții și 2.1 posesii pierdute pentru un coeficient de 12.8 la eficiență. El are procentaje de 52% la aruncările de două puncte, 38% la trei puncte și 86% la linia de pedeapsă.

Bosnjak a absentat și la precedentele două partide ale CSM-ului. E vorba despre înfrângerea cu Energia Rovinari, respectiv victoria cu U Mobitelco cluj. De notat că el suferă de torticolis (contracție a musculaturii gătului care provoacă limitarea sau blocarea mobilității gâtului).

În aceste condiții, CSM București va juca din nou în cinci jucători străini.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!