Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM București nu a primit dreptul de a juca în acest sezon de LNBM

Eduard Popa

Eduard Popa
24.09.2018

csm bucuresti baschet 

Consiliul Director al FRB a avut o decizie importantă de luat luni, 24 septembrie. Oficialii Federației au avut în față dosarul de înscriere al clubului CSM București în actualul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

CSM București, club la care încă mai sunt legitimați antrenorul Jukka Toijala și jucătorii Dragan Zekovic, Marius Runkauskas și Iuri Fraseniuc, a solicitat înscrierea în noul sezon din LNBM, cu aproape o lună și jumătate întârziere, după scindarea de CSA Steaua și încheierea protocolului de colaborare în proiectul CSM Steaua București Eximbank.

Chiar dacă potrivit surselor noastre, la nivelul FRB s-a intervenit de la cel mai înalt nivel al administrației locale, dar și din partea președintelui CSM București, fosta campioană olimpică Gabriela Szabo, FRB a decis ca fiind imposibilă afilierea clubului în actuala stagiune.

Astfel, cu 9 voturi împotrivă, o abținere și două voturi pentru, s-a decis ca CSM București să nu ia parte la noul sezon al LNBM.

Citește și:

9 comentarii la aceasta stire:
  • dancri :

    Curiozitate
    Sunt curios care cocalar psd-ist din FRB a votat pentru.

    cu 5 ani în urmă (24.09.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ...
    Foarte bine ca nu i-au lasat sa se inscrie. Regulamentul sa fie regulament pentru toti, fara nicio exceptie.

    cu 5 ani în urmă (24.09.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe zzza1 :

    ireal
    OK...au depasit termenul de inscriere, dar noi abia punem de un campionat jenant de 6-8 echipe la o tara de 19 mil de locuitori si ne permitem sa refuzam echipe care sa completeze minicampionatul asta?? Pe bune?? Mai avem 16-17 echipe de toate in toata tara si ne permitem LUXUL sa refuzam inscrierea unei echipe ca o depasit termenul???? CU echipa aia erau 4 meciuri in plus pentru oricare tanar de la alta echipa! Cu echipa asta erau 7-10 romani care aveau unde sa joace/antreneze un sezon. Ei unde merg? La streetball? Nu e ca si cand lua locul cuiva, undeva!
    Si asa mizeria asta cu grupe valorice a fost facuta sa ascunda faptul ca n-o sa strangem 10 echipe in LN.
    Bravo, ma....in 5 ani o sa avem ca la fete...5 echipe. EMulatie zero. Cu cat sunt mai putine echipe cu atat si emulatia scade! Sezonul asta o sa fie horror. public la oradea si sibiu si la pitesti ca e sala de liceu, in rest sali goale peste tot. Kitsch de campionat si echipe vai steaua lor (s-a vazut in CHL unde oradea s-a facut de ras). Dar e bine! Cat timp nu joaca CSM e bine...

    cu 5 ani în urmă (25.09.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Simpatic
      Hai să înțeleg și eu, de vină e FRB, care, lucru rar, își respectă regulamentul, și nu clubul bucureștean, că deși știau de divorțul de Steaua nu au făcut nimic pentru a se înscrie la timp...? Iar apoi unde ar fi jucat CSM ul și câți spectatori ar fi venit să-i vadă?

      cu 5 ani în urmă (25.09.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj:

      Miami CSM Heat
      Wow ce echipa de NBA si-au permis sa refuze!
      Nu ajunge bataia de joc PSD din toate domeniile posibile de la curtea constitutionala pana la curtea scolii? Acuma sa mai si inscrie prin dos (scuzati expresia) o echipa intr-un campionat?

      cu 5 ani în urmă (25.09.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe zzza1 :

    ...
    Sa nu aud mizeria cu primaria capitalei cat timp toate echipele din LN primesc fonduri de la primarii si cat timp banii alocati pentru sportul de performanta in majoritatea oraselor resedinta de judet depaseste 1% din PIB si la bucuresti se da sub 1% (la Sibiu se dau vreo 1.5 mil euro doar la fotbal). Sa nu mai vorbim de craiova, oradea, pitesti, baia mare etc.

    cu 5 ani în urmă (25.09.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe zzza1 :

    ...
    Nu se inghesuie sponsorii locali si corporatiile la nicio echipa din tara si niciun sport. Sau se dau mizerii de cate 15 000 de euro pe an...ca la sibiu sau timisoara.

    cu 5 ani în urmă (25.09.2018)
    • outsider:

      regulament
      Ce nu e clar ? In tara asta se poate si cu "lasa ca o rezolvam cumva" . Daca nu incepem sa pricepem odata ca regulile sunt reguli si se aplica pentru toti, nu ajungem unde vrem sa ajungem. Pt. decizia asta un bravo federatiei, chit ca pe termen scurt pare ca e o decizie care "afecteaza" baschetul privand liga de o echipa, pe termen lung e un semnal ca intram in normalitate.
      Personal, m-am saturat de compromisuri in tara asta, numai de dragul de a face ceva "sa fie bine, ca sa nu fie rau". Daca regulile sunt proaste se vor/pot schimba, dar atata timp cat toata lumea respecta regulile, nu vor exista derapaje, sau se pot lua masuri (fara un precedent periculos pe care sa se bazeze ulterior cei care nu respecta regulile). Doare, dar daca nu ne invatam minte o scaldam la nesfarsit !

      cu 5 ani în urmă (26.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @zzzza1
      vorbesti in necunostinta de cauza. Si cu spectatorii si cu banik de la privati. La CJ avem de ambele.
      Troll on! 😉

      cu 5 ani în urmă (26.09.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!