Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM București stabilește recordul de coșuri de trei puncte în playoff

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.04.2013

CSM București a înscris nu mai puțin de 16 coșuri de trei puncte în Meciul 3 al seriei de playoff pe care o dispută împotriva lui BC Mureș. Echipa pregătită de către Hristu Șapera a învins grație acestui procedeu cu scorul de 105-96, prelungind această serie.

În cadrul meciului amintit, CSM-ul a avut 16/31 la aruncările de la mare distanță pentru un procentaj de 52%. De notat că șase jucători au marcat de la mare distanță pentru bucureșteni. Cele 16 reușite din spatele semicercului reprezintă un record absolut de reușite pentru o echipă în playoff.

Canadianul Jevohn Shepherd a avut cinci coșuri de trei puncte în cadrul acestui meci. Ivan Bosnjak și Steve Sir au adăugat câte trei coșuri de la mare distanță, Goran Martinic și Virgil Căruțașu au adăugat câte două, iar Brian Morris a avut un coș de trei puncte marcat de la mare distanță.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!